Moslimomroep: Fitna uitzenden

nmoDe Nederlandse Moslim Omroep (NMO) overweegt de antikoranfilm van Geert Wilders uit te zenden. De redactie van de omroep wil dat de PVV-kopman rond de uitzending met voor- en tegenstanders van de film in discussie gaat. Dat meldt De Pers zaterdag op zijn website.

Andere publieke omroepen lieten eerder al weten niets de voelen voor het uitzenden van de controversiële film. Wilders heeft voor zover bekend nog geen platform gevonden voor Fitna, zoals de film heet. Voorzitter Abdulmajid Khairoun van de Nederlandse Moslimraad (NMR) heeft wel oren naar het plan schrijft Nieuws.nl.

5 REACTIES

  1. Weet de moslimomroep wat Fitna tussen de mensen betekend is of niet?
    Of gaat het om aandacht en kijk schijvers!
    Islam verdedigd zichzelf en heeft niemand nodig en dat doet de islam al eeuwen.

  2. als ik af en toe naar NMO kijk dan lijkt het vooral om een cultuureel moslim omproep te gaan. Een voorbeeld afgelopen week ging het over de viering van de geboortedag van de profeet (saws). Binnen de Islam is het niet toegestaan om deze dag te vieren. Waarom hoor ik deze boodschap niet? Ik neem deze omroep al jaren niet meer serieus en van mij mag het opgeheven worden.

  3. ap,

    zou jij ook een bronvermelding willen geven. Het lijkt mij sterk dat je dit niet mag vieren. Geef de bronvermelding aan alsjeblieft. En ga niet zomaar wat beweren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.