Anti-Koranfilm Fitna gepubliceerd

0

fitnaPoliticus Geert Wilders heeft vanavond zijn anti-Koranfilm Fitna op internet gezet. Dat heeft de PVV-leider laten weten. De langverwachte film verbeeldt de mening van Wilders dat de Koran een fascistisch geschrift is.

De film is te bekijken op Liveleak.

14 REACTIES

 1. stelt niks voor haha ik blijf geloven tot aan mij dood aan de woorden van ons heer allah s.w.t

  ze zijn bang maar ze zullen nog banger zijn op de dag desoordeels

 2. Ik heb de film gekeken.. maar toch maakt hij weer de zelfde fout, je moet eenmaal terroristen niet vergelijken met moslims.

  1 punt vind ik echt raar, waarom wel zulke gewelddadigen dingen in de Koran staan ?
  Of is daar niks van waar, want Islam betekend Vrede toch ?

  Zit hier wel een luchtje aan en wil daar graag wat meer over weten..

  In ieder geval

  Allah Akhbar !!!!!

 3. Dat dom blondje heeft nu ook al laten zien dat het totaal geen eigen film kan maken want alles is letterlijk over gekopieerd en alles wat er wordt getoond is totaal oud nieuws wat een belachelijk triest persoon zeg. Pffffffffff een heel en heel triest film, maar goed hmdl hopelijk zal Salah Edin heb een zware schadevergoeding aan de broek hangen…

  Ik wil jullie alle moslimbroeders oproepen om totaal die trieste film van dat dom blondje te negeren Shukran..

  Wa salaam alkm wr wb beste broeders

 4. @Redactie.
  Het zal vast wel interessant zijn die film van Wilders, en ik zal hem vast ook wel een keerje gaan bekijken, maar ik wil het eerst even over iets echt belangrijks hebben, namenlijk het volgende.
  Die reclame van telfort met dat vervelende telefoongeluid was al super irritant.
  Maar dat wit rode meescroll bannertje is echt vreselijk. als je op het kruisje drukt herlaad je pagina, en komt dat stomme ding weer terug.

 5. Film was niks bijzonders.
  Feiten die we al kenden,geestelijk gestoorde imams die tot haat opriepen.
  Onthofdingen,moorden en onderdrukking in naam van een geloofs annex politiek systeem gestoeld op een waanidee.
  Niks nieuws onder de zon.

 6. @ Mohammed Barrou

  Degene die de koran hebben gelezen konden gelijk zien dat de koran versen die Wilders gebruikte in zijn film uit zijn verband zijn gerukt. Een voorbeeldje: In het filmpje gebruikte zij koran versen met het woord ”’terrorisme”’. Ik in ieder geval kan mij niet herinneren dat het woord terrorisme in de koran staat. Ook is het opvallend dat in zijn film alleen de aanslagen te zien waren gepleegd in Westerse landen. Aanslagen die bijvoorbeeld in Marokko of Saoudie Arabie gepleegd waren is door Wilders buiten beschouwing gelaten. Al met al een te doorzichtige film.

 7. Ik had er meer van verwacht maar het viel best wel mee,
  als je het zo bekijkt heeft hij woorden van andere mensen in de film gestopt
  woorden van moslims, en er zit toch een luchtje aan als je het zo bekijkt.

 8. @Buremeester,

  Je kunt met een scriptblocker dat bannertje weghalen. (En allerlei rare reclamezooi.) Het heeft ook nadelen, maar je kunt bijv. met Firefox NoScript als Add-On gemakkelijk aan en uitzetten. Misschien moet je wel even met de instellingen klooien voor het schoonste resultaat.

  Die film prikkelt mijn nieuwsgierigheid niet (Geert W. leeft in een ideologische cocon, had ver daarvoor het contact met de realiteit allang verloren en dat hij zich met kontkussers, ook merendeels nog van bedenkelijk allooi, heeft omringd is daarvan slechts weer een symptoom) maar het circus eromheen.

  De sfeer die ik proef op dit vroege moment is dat de harde kern is teleurgesteld: dat hadden ze zelf beter “veel groffer” gekund. Dat Wilders nu aan de hele wereld laat zien dat daar in Nederland een politicus van het jaar, de goeroe van een single issue partij van die single issue eigenlijk de ballen verstand heeft. Zijn tegenstanders zijn opgelucht om dezelfde reden als waarom de Wildersfanaten teleurgesteld zijn en de zwijgende meerderheid is blij dat we het nu eindelijk weer kunnen hebben over belangrijke dingen.

 9. yassin,

  In tijden van spanningen tussen bevolkingsgroepen moet je niet aankomen met uitspraken als ze zijn bang maar op dag des oordeels zullen ze nog banger zijn. Ga geen olie op het vuur gooien.
  De uitspraken van de radicale imams zijn totaal uit zijn verband gerukt door geert wilders.

 10. Dit prulwerk dat de naam film niet eens mag dragen geeft het IQ aan van de maker,ver beneden elk niveau.
  Er staat totaal niets nieuws in en het geheel is plakwerk van videobeelden van oude bekende opname’s.
  Zo zien we maar wederom veel geblaat, weing wol.
  De man heeft zefs nog het lef om geld te vragen aan zijn aanhang maar daar bleef het heel stil en nu de film en is gaan ze weer roepen,ook dat is typerend voor het niveau van de partij en zijn aanhangers.
  Complimenten voor de gemeenschappen voor de wijze van reageren tot nu toe,waardig en laat die zak gewoon barsten,hij zal zijn doel nooit bereiken en nooit een 30/40 zetels halen.
  Met deze lachwekkende voorstelling heeft hij zijn eigen ondergang bewerkstelligd.
  Hij wil nu het land in voor de discussie te voeren,maar als men verstandig is nodigt men hem niet meer uit,hij heeft vooraf zijn kansen gehad en niet willen gebruiken.
  Door hem thans te negeren bewijst men ver boven hem te staan en kunnen we gezamelijk blijven werken aan onze gezamelijke toekomst

 11. Wat mij opvalt is dat er op deze site altijd een aantal mensen druk doende zijn om onder de mom van vrijheid van meningsuiting de lamstraal in het gelijk te stellen.
  Maar nu zijn afgang compleet is door deze lacher horen en zien we ze niet,of wachten ze tot hij weer met wat nieuws komt om dan hem weer bij te staan.
  Als dat je houding is ben je gewoon net zo’n kloterige lafaard als hij zelf met zijn bende.

 12. Ah, I misread the question. I thought it was saying that there were only two ways to participate in a democracy. The one I would have been thinking of was “run for of&81e.f#i22c; Those other things don’t really seem like participating in a democracy to me.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here