Ik weet waar Geert Wilders woont! (foto)

Ik weet waar Geert Wilders woont! Zie foto:
(Rita Verdonk schijnt daar ook te wonen)
05419ed8_30112006002.jpg

114 REACTIES

 1. Ze bedoelen ermee dat rita en wilders.
  Echt een partij is alleen voor de blanken.
  Bij rita hebben we het over zakkelui of mensen met een goed inkomen die voor eigen succes gaan!
  Bij wilders hebben we het over mensen met vooroordelen en die elke dag denken van oww shit ons land word overgenomen oww shit we mogen over 30 jaar geen nederlander meer zijn.

  Ik vindt die 2 partijen eigelijk nergens opslaan.
  Ik vindt dat de Nederlandse Volk zich met andere dingen moet bezig houden.

  Dingen zoals….. economie….multiculturele samenleving….. ouderen/Jongeren….. armoede…. luchtvervuiling….

  het belangrijkste niet meer achter amerika staan maar daar voor! we moeten ze in de weg staan want mensen wat ze nu doen! is niet goed. Dat weet iedereen maar toch houd iedereen ze mond! iedereen denkt aan zijn eigen portemonee he!!!! CDA, SP, GroenLinks, PVV, Trots op Holland, Christen Unie, Partij voor de dieren, enz

 2. El Mohim, wat ik even kwijt wil…..

  GEERT WILDERS, DOE AUB WAT AAN JE KAPSEL DE KLEUR IS GELIJK AAN DE GELE LETTERKLEUR OP DEZE PAGINA, DE VORM VAN JE KAPSEL IS GELIJK AAN EEN MISLUKTE KUIKEN DIE DE PUBERTEIT MEEMAAKT. GOZER JE ZIET ER NIET UIT, JE WOORDEN ZIJN GELIJK AAN EEN HOOP STRONT. IEDEREEN LACHT JE UIT, NIEMAND MAG JE, IEDEREEN IS TEGEN JE, JE BENT EEN MISLUKT KUIKENTJE, JE GEZICHT LIJKT OP DIE VAN EEN VARKEN WOLLAAHI IK MEEN HET WAT IK ZEG IS ALLEMAAAL WAAR, IN DE 2E KAMER WORDT JE UITGELACHEN KOM OP MAN.. VERNEDER JE ZELF NIET ZO.. STRAKS DOE JE JEZELF ECHT WAT AAN MAN. KOM OP LAAT HET VERLEDEN (GROEP 7,8) ACHTER JE.. IEDEREEN WORDT WEL EENS GEPEST!!! EEN VERSCHRIKKELIJKE LELIJKE ZOMBIE ZOALS JIJ KAN ECHT NIET OP TEGEN 10 MILJARD MOSLIMS HOOR?? INCLUSIEF ALLE NEDERLANDERS DIE EEN GRUWELIJKE HEKEL HEBBEN AAN JE.. MAAR GOED AAPJE.. DRINK JE MELK NU ZOETJES EN EET JE LEKKERE ”WITTE” CHOCOLADE KOEKJES.

  Mvr, je privèpsychologe Fatima C.

  voor meer informatie kijk op http://www.alqaedawilders.nl

  *Grapje

 3. oh ja je echtgenote is allochtoon. haha je verraad je eigen volk man door met een allochtoonse te trouwen Jeh nerd, waarom heb je geen marokkaanse genomen jeh hoofd asahbi keh bileh ik lach je uit TAFOE men 3lik. hihi slaap zacht wilders, ik bel je zo.. doe je lyca aan.

  XX F

 4. dit bewijst dat wilders gelijk hebt zo simpel als iemand namelijk geie dingen bedenkt kom je niet met dit soort dingen aanzetten weg met de haatzaaierij en anders de men sen die dat doen weg heel simpel

 5. Simpele zielen! Geert Wilders is geen racist. De islam is een religie, geen ras, en de problemen die hij durft te benoemen bestaan. Hij noemt simpelweg de feiten en het feit dat met name de moslims zich hieraan storen is voor mij een bevestiging.

 6. hé wilders wanneer ga je leven zoeken moet ik je helpen.
  ee je baart is om ge keerd man zet het op je wang man je bent om gekeerde imam.
  oow ja fatima je hebt gelijk man hij stinkt.
  als jullie naar hem toe gaan doe een gas masker.

 7. Hoeiiii, lekker gezwommen over de Straat van Gibraltar zeker? Zakkenvullen in Europa! Daar doet men het toch voor. Ik ben zeker heel slecht op de hoogte natuurlijk als ik het voorgaande beweer.

 8. kijk, wilders is inderdaad idioot, hij is lelijk, en hij is (misschien) rasistisch. maar wat je ook zegt, het enige wat hij doet is een of andere Windows Movie Maker film maken van niveau nul, een beetje zijn mening verkondigen, en hij heeft de hele arabische wereld tegen zich.. maar als je eventjes nadenkt en de boel omdraait, dan zou dus de hele blanke wereld ook tegen alle imam’s moeten zijn die verkondigen dat alle niet-moslims dood moeten..
  Laat een ding heel duidelijk zijn, ik heb helemaal niets tegen moslims, christenen of wat dan ook, ik heb ook helemaal niets tegen allochtoon of autochtoon (of hoe je dat ook schrijft) want ik vind dat iedereen recht heeft op zijn mening en religie. ik vind het alleen zo raar dat als Wilders zijn mening verkondigd de halve islamitische wereld hem dood wil, terwijl dat andersom niet zo is.. mijn vraag is dan dus ook niet of Wilders gek is, want dat weet iedereen wel, maar is de reactie van de Moslims niet precies wat hij wil?

 9. Dat is idd het opvallende. De zogenaamde verdraagzame vredige “islam’ word door een aantal idioten en sommige landen gebruikt als eeen middel om anders denkenden gelovigen de mond leterlijk te snoeren. Vrijheid van meningsuiting? Nooit van gehoord.

  Triest dat ook in Nederland schijnbaar idioten rondlopen die Wilders bedreigen en willen vermoorden. Als iemand zijn mening niet mag verkondigen. En beveiligd moet worden.

 10. he peter

  ik ben het met je eens Wilders moet ook niet dood dan komt hij er makkelijk vanaf,
  Wilders moet een beroerte krijgen en dat wij moslim dan hem een bezoek gaan brengen,
  en na afloop op hem pissen.Want hij kan dat toch niet verder dan vertellen.Hij kan dan alleen knikken,als we zeggen geert o geert geertje Islam is de beste he en dan heel hard knijpen op ze wang en dan gaat hij knikken,En die knik dat betekent een ja,
  Zal ik je dan nog een geheimpje vertellen,Geertje is jaloers op de moslims hij wou ook graag moslim worden alleen,Allah zag dat hij met een hoer was getrouwt en als je met een hoer getrouwt bent kun je geen moslim worden.
  Zo ze je maar weer waar Geertje mee zit,
  laat hem want zijn dag komt en geloof mij dat zal echt niet lang meer duren wanneer hij die beroerte gaat krijgen,Op de moment dat wij hem geen aandacht meer geven.

  kus ik hou van jullie

  En Geertje jij hebt een speciaal plekje in me hart

 11. beste mensen
  weten jullie zo mensen als geert wilders hebben het op jongen leeftijd iets te kort en dat is liefde voor samenleving
  zo mensen zijn ook meestel homos ook genoemd

  met vriendelijke groetjes

 12. IK ben geen voorstander van wilders, maar wel amsterdammer, en heel veel marokanen onder me, naast me, boven me, en helaas moet ik hem gelijk geven dat de meeste,,,luister de meeste er een zooitje van maken,,,dar heeft hij gewoon gelijk in…

  Gegroet..

 13. peter waarom spreek je niet een keer een groep Marokkanen aan in je wijk stad en of buurt en laat je ze weten hoe je over ze denkt.

  Kijk…. ik zal voor een groep joden en wilders aanhangers vertellen dat ik op hun hoofd schijt en ze zielig vind en ze voor alles en nog wat uitmaken. Want ik ben een vent………………

  Jij hebt praatjes op deze site over vooral Marokkanen maar ben je nou eigenlijk wel een vent met ballen? Of ben je gewoon zo een computernerd met een kut, brilletje en kijk je naar de grond als je 2 of 3 allochtonen op straat tegen komt.

  Laat het me weten ok!!

  Charif

 14. @Charif. Als het etterbakken zijn, spreek ik ze ze zeker aan. Ik heb in de trein een keer een marokkaan die geen kaartje had en de conducteur bedreigde, in zijn kraag gepakt, en hem ff in de houdgreep genomen tot zijn arm bijna kraakte. Ik ken heel wat technieken uit de tijd in het leger, dussss. Om het maar ff te zeggen, ik ben voor de duvel niet bang.

  En als jij vanuit je zogenaamde verheven positie je wil profileren tegen joden of wilders aanhangers of wie dan ook. Je doet maar. Ik geloof niet dat je dat durft overigens. Achter de pc wel laat je je vooringenomemheid blijken.

 15. peter je hebt er ruim 1 dag over gedaan om antwoord te geven op een zeer simpele vraagstelling. Je hebt waarschijnlijk je moed tot je genomen als zijnde een verplichting om te antwoorden om niet af te gaan!

  Die Marokkaan was hoogste waarschijnlijk een puber van 12 a 13 (want dat zijn etterbakken). Mijn complimenten. Dat noem je nou een vent of….EEN LAFFAARD?

  Ik heb contacten bij de spoorweg politie, dus als jij mij het jaar dat het gebeurd is inclusief station, treininformatie etc. doorgeeft kan dit nagetrokken worden en kan ik je zo vertellen of je onzin loopt te verkondigen.

  Graag verneem ik dit van je!!!

  En je spreekt ze alleen aan als het etterbakken zijn? Dus een normaal gebouwde Marokkaanse man van LET OP OUDER DAN 18 DUS GEEN 13 JARIGE zie jij ook als een etterbak en pak je ook zo aan als boven beschreven staat?

  Kijk….. je spreekt jezelf tegen, want de Nederlandse term “etterbakken“ staat voor jeugdige kinderen die kattekwaad uithalen snap je dat nog of ga ik te snel voor je? Jij observeert iemand eerst of die gene zwakker en jonger is dan jij en dan pas ga je over tot actie!

  Precies zoals gebeurd in de Gaza door jou laffe volk!!

  Want petertje als jij een normaal gebouwde persoon ziet van je eigen leeftijd doe jijniets en loop je door. En dat weet je zelf ook dus komop geef nou toe!

  Aan de andere kant begrijp ik je volkomen, als jij namelijk je mogelijke tegenstander moet vergelijken met jezelf dan moet die gene wel een kleine etterbak zijn die je letterlijk omver blaast en in alle houdgrepen kan leggen die er maar zijn!!

  WANT JE OOGT ZELF EEN ETTERBAK DUS TJA DAT KAN IK JE NIET KWALIJK NEMEN!

  Dat je een jongen van 12 a 13 bijna ze arm hebt gebroken met je jodentraining geloof ik wel want dat is precies het zelfde wat je jodencollega`s doen bij Palesiijnse kinderen.

  EN IK HEB EEN TERING HEKEL AAN JOU SOORT EN WILDERS AANHANGERS, GELOVEN IS HIER TOTAAL NIET AAN DE ORDE.

  Bij jou ontbreekt er veel kennis dat blijkt wel uit je reacties……
  Voor mij ben je nog steeds een balloze man met een kut en een iq van een kiezelsteen.

  Charif

 16. Charif.
  P de Z laat zijn verhaal niet verzieken door de waarheid.
  Het is de geestelijke armoede waar in hij leeft.

  PS ik had wel graag dat je wat meer respect had voor een kiezelsteen

 17. Henk,

  Er is mijn leven 3 maal een grote formaat kiezelsteen op mijn voet gevallen tijdens vakantie.

  3 maal heb ik dus met me voet in het gips gezeten…….

  Dat is scheepsrecht en ongelooflijk dom van die kiezelsteen.

  Vandaar het geen respect hebben!

  Ik zal erover nadenken om mijn gedachtengang te veranderen maar ik kan je niets beloven!

  Charif

 18. peter = de naam,

  er zijn al weer 4 dagen voorbij………………heb je niets meer te melden………..

  beetje jammer begon net leuk te worden………….

  triest hoor…………….

  Charif

 19. @Charif. Ik reageer wanneer het mij uitkomt. Jammer dat je moet wachten he. De “etterbak” was 22 jaar . Verders heb ik weinig te melden op jouw inhoudsloze rascistische reactie. Laat staan op de vulgaire insinuerende reactie van Henk-Willempie rotterdom.

 20. peter, wat zeg je nou!! Rascistische reactie………….

  Ben je soms bekeerd…….want het enige wat jij doet op deze site is dit soort rascistische opmerkingen maken naar moslims, Arabieren en Marokkanen!!

  Daarnaast ben je gewoon een racist, in hart en nier!!

  Dus ga niet de slachtofferrol aannemen arme jongen……

  WHAT GOES AROUND COMES AROUND!!

  Charif

 21. Henk-el Makhloufi zegt:

  Charif,
  Leuk hé zo’n stukje kut in het verhaal.
  Maar hij is verslaafd aan het fietsenhok !!

  Fietsenhok?
  Geef hem een rijppe miloen om naar huis mee te nemen, in dat miloen moet hij een gat maken , een paar keer in en uit met zijn pimeltje en klaar is die Cees.
  In het fietsenhok is het vaak te koud.
  Wat bedoel je Mostafa?
  Weetikveel.

 22. Dag Hollendende Hollander in Holland.
  Natuuuurlijk mag van mij Wilders als premier zijn, maar hij zal nooit mijn premier zijn.Ik doe niet mee aan de kruistoch. ik ga liever immigreren in een grote bos en tussen zware wilde dieren. Het schijnt dat de dieren menselijker zijn dan exreemrechts mensen, zoals Wilders.

  Een ding is zeker dames en heren: Als Wilders weg is komt een andere Wilders!!Dus, laat hem even proberen en premier van de analfabeten gaan worden, Janmaat kon ook een kans gehad hebben, maar toen mocht het niet van de joden.
  zou Balkenende de Nederlandse democratie op de been houden?
  Of moet ik toch gelijk geven aan Pim fortuiyn die zei ooit: ”Balkenende mag geen premier worden, deze is nog jong en onervaren”

 23. Henk, ik doe al een tijdje mee aan het bestrijden van de kruistoch in de Volkskrant opninie!!!!
  Ik ben daar niet onbekend.
  Ik hoop dat je even langs komt kijken.

 24. Zo grappig om al jullie spelfouten te zien. Wel een beetje jammer dat er jullie niet eens moeite doen om de taal van het land dat jullie zo gastvrij ontvangt goed te leren schrijven.

  Wat hebben jullie trouwens een rare uitlatingen? Ik zie zoveel domme teksten, bijvoorbeeld over piemels in meloenen. Is dat een manier om iemand te beledigen of zijn dat eigen fantasieën?

  Groetjes uit Holland!

 25. Hoe kan het dat van alle ueber´ollanders die, vermoedelijk uit onvermogen inhoudelijk te kunnen reageren, anderen wijzen op hun gebrekkige taalbeheersing er nog steeds niet één is die er in is geslaagd dat op een foutloze manier te doen?

  Groetjes uit 2009!

  P.S. Ren eens in je pofbroek naar buiten en kijk naar boven. Er zijn al mensen op de maan geland.

 26. Hey Holland,

  Even een correctie op jouw (spel) fout 🙂 Het is of : “wat hebben jullie trouwens rare uitlatingen” of ” Wat zijn jullie uitlatingen raar”. Wat jij hebt geschreven is: Wat hebben jullie trouwens een rare uitlatingen. En als je mensen gaat corrigeren, vind ik dat er op z’n minst in je eigen tekst 0 fouten moeten zitten..

  En een land die gastvrij is??? Nou ik ben net zo Nederlands als dat jij bent. Ben hier geboren en getogen dus gasten zijn we zeker niet (je bent blijven hangen in het verre verleden?), ik zou daar maar als ik jou was aan wennen.

  O ja, en als laatste, piemels in meloenen is net als kut met peren.. is dat een beledinging of een eigen fantasie?

  Groetjes ook uit Holland

 27. Jeetje,
  Met je snikkel in een meloen is voor vele een fantasie,net als swaffelen tegen een ………….?
  Het zijn zaken waar mannen onder elkaar uren over kunnen praten>
  Maar doen????????
  Ze blijven dromen en hopen dat ze de juiste “meloen” tegen komen!!!!!!

 28. He stelletje druiven. Die “spelfout” van Holland zou dan een gramaticale fout zijn, die zijn anders. Verder kan ik als leerkracht Nederlands stellen hij of zij geen fout maakt.

  Hiernaast werk ik met veel “nieuwe Nederlanders” en ben er altijd van onder de indruk hoe goed zij twee of meer talen verwerven. Is het dan erg als er in de spelling net even een lettertje verkeerd staat?

 29. We zijn allemaal druiven als het op de Nederlandse taal aankomt. Nederlands is gewoon een inefficiënte taal en een tikje achtergebleven op vele gebieden. Het klinkt ook voor geen meter als je het mij vraagt. Volgens mij zou het een goed idee zijn om er maar gewoon mee op te houden.

  Ik heb het idee dat als zelfs een leerkracht Nederlands er niet in slaagt om 5 zinnen zonder spelfouten, grammaticale èn stijlfouten op te schrijven er eigenlijk geen redden meer aan is.

  Wat aan “Holland” is geprobeerd duidelijk te maken is juist dat het niet erg is als er even een lettertje verkeerd staat of als er een uitdrukking wordt gebruikt waarvan de etymologie nog niet zwart op wit is vastgelegd, maar wel dat het errug dom is van hem om dat te doen in een demonstratie dat je je eigen Moerstaal niet beheerst.

  Ik ga ervan uit dat het een hem is, dergelijke pedante azijnpissers zijn vrijwel altijd gefrustreerde jongetjes.

  Even terzijde, het idee van piemels in meloenen stoppen bijvoorbeeld komt als ik het me correct herinner uit “Politics” van Ricky Gervais. Eh ja.. het is nummer 4 van een lijst met safe sex alternatieven op een Terrence Higgins Trust pamflet uit 1995. Er worden hier watermeloenen aanbevolen, maar alternatieve persoonlijke voorkeuren worden niet op voorhand afgewezen. Misschien kan “Holland” het eens proberen met een appelboor en een stuk Goudse kaas.

 30. Wacht maar tot Wilders weet waar jullie wonen (en daarmee bedoel ik niet de goedwillende en goed aangepaste jongeren),want dan gaan al die vervelende raddraaiers die nu de samenleving VERKANKEREN er gewoon uit(Enkele reis Marroko)en reken maar dat het daar toch niet zo gezellig is als velen denken.

 31. doenia zegt:

  ik hoef nie eens te weten waar hij woont.
  PLEASE. ik zie mezelf hem daaro tegenkomen!!!
  als ik zijn gezicht zie ren ik hard weg!!!!!

  lelijkerd

  Kijk naar die kop van hem! hij lijk op een bekende hoer blonde dolly geen wonder dat hij zoveel aanhangers heb. De Nederlanders hebben geen smaak of wel een vieze smaak.

 32. He Mocro mensen alles goed?
  Ik laat even weten (als het je boeit) dat er in ieder geval één Nederlander is (ikzelf) die niet eens de moeite neemt om naar Geert te luisteren, want wat hij zegt is totaal niet interessant. Dat hij moslims en de islam afkeurd of belachelijk maakt, keur ik af. Ga er niet van uit dat alle Nederlanders in het algemeen tegen de islam, tegen Marokkanen zijn. Dat is gewoon niet zo. Die Fitna film heb ik niet eens bekeken omdat het niet meer dan een film is waarin de maker van de film mij een verkeerde voorstelling van zaken kan geven. En ik ga toch zeker geen mening vormen na het zien van een film zeker? Laatst nog vriendelijk goeie dag gezegd tegen een groepje voetballende Marokkanen, die kijken me dan inderdaad wel aan alsof ik een homo ben ofzo. Ik heb toch echt een mooiw vrouw op de bank zitten,. Maakt niet uit ik ken die jongens niet en zij kennen mij niet dus weten we van elkaar helemaal niets eigenlijk. Alleen heb ik het gevoelo dat die gasten mij niet vertrouwden omdat ik goeiendag zei, dat doen niet alle Nederlanders Op youtube ook nog wat filmpjes gezien van Wheelies van een paar Mocro’s, echt vet. Deed ik vroeger met mijn brommer niet. Doe verders gewoon je ding en besef aub dat Marokkanen bij mij in ieder geval welkom zijn, voor een kop thee ofzo. Groeten van een kaaskop, misschien geen gangster en ja ik kijk naar de stoep als een lafaard, maar heb respect voor iedereen.

 33. Nederlands is geen taal maar een stamppot van talen, te veel Engels en Frans.
  Het is ook niet raar dat Nederlanders het Engels beschouwen als hun luxe taal.
  Maimmi? Amenni.! dat is pas een mooie en puur taal.

 34. Jullie Mocros vergissen. Geert is niet voor de blanken of tegen zwarten, noordafrikanen of Chinezen.
  Hij is tegen de Islam en de verspreiding daarvan.
  Zelfs heeft hij gezegd dat hij geen bezwaar had als hier een Chinees uit Hong Kong komt: hard werkend, kan zich aanpassen en zeker niet achterlijk.

 35. Nee jij vergist je. Het is niet racisme en ook niet islam per se wat Geert Wilders beweegt.

  Het is Israël en alléén Israël.

  Geert Wilders is overtuigd. Hij krijgt zijn orders van de Israëlische ambassade. Daar maakt niemand een geheim van, niemand schijnt er vreemd genoeg ook een probleem in te zien en Geert Wilders zelf al helemaal niet. Hij is er trots op. Zijn aanhang houdt uit plichtsbesef de oogkleppen strak op. Het enige wat hij doet is desgevraagd bij ieder specifiek onderwerp ontkennen zijn orders rechtstreeks te hebben ontvangen. Hij heeft ze dan zogenaamd zelf verzonnen na een bezoek aan de ambassadeur.

  De ultrarechtse flank van de Likud van Israël (en er bestaan geen linkse partijen in Israël) heeft i.s.m. de Amerikaanse neonconservatieven (groot deel waarvan journalisten of eigenaren van magazines en andere periodieken, websites etc.) besloten dat de beste manier om in het Westen mensen blind achter Israël te blijven laten aanlopen en de misdaden tegen de Palestijnen enthousiast te blijven steunen is om Israël voor te stellen als een bastion tegen Islamitisch radicalisme, in plaats van de werkelijkheid, nl. een van de grootste veroorzakers ervan.

  Om daarvan de aandacht af te leiden worden onderwerpen als misogynie, achterstanden op economische, politieke etc. vlakken constant naar voren gehaald in de media. Ook door mensen met de beste bedoelingen die geen notie hebben waarvoor het werkelijk nu pas goed is en niet toen het Westen de mujahedeen in Afghanistan of al Qaida in Kosovo steunde bijvoorbeeld of Israël wapens leverde aan “de mullahs” in Iran in de Irak-Iran oorlog.

  Islam is op zichzelf onbelangrijk verder, maar het is een handig middel om seculiere mensen te krijgen achter een Israël-eerst partij. Geert Wilders hoeft alleen maar dat punt uit de media zien te houden door bijvoorbeeld af en toe met andere stunten de aandacht daarvan af te leiden.

  Vandaar ook dat vanuit het oogpunt van deze georganiseerde semi-permanente anti-islam campagne niet zozeer echt radicale islamisme het probleem is, omdat dit altijd een hooguit marginale politieke invloed zal blijven in het Westen (en op langere termijn ook in islamitische landen) maar juist de “gematigde islam” d.w.z. de potentieel invloedrijke gematigde islamitische stemmen met gedeelde waarden waarvan het gevaar komt dat Westerse landen op termijn een minder eenzijdig pro-Israëlische visie zullen uitdragen.

  Ironisch genoeg komt dat laatste gevaar vanuit Israëlisch oogpunt bekeken nu vanuit hun extremistische midden (pun intended) Israël wordt steeds meer een theocratie, deelt steeds minder Westerse waarden (behalve voor dolle christenfundamentalisten, die zelf weinig weinig op hebben met belangrijke Westerse waarden en die goed gedijen in anti-islam klimaten) en het is dus nodig vanuit Israël bekeken een machtige vijand te hebben, eentje die zo dichtbij is dat je nooit weet of ie ook onder je bed ligt ’s nachts.

 36. @Toth. Loop je veel in het bos ofso? Dat je achter elke boom een zionistisch complot zit. Volgens mij is bij jou je fantasie op hol geslagen. Sterker nog,, je ziet hallucinaties en wanen en kunt niet meer nucter en rationeel denken en reageren. Je moet ook niet zo vroeg in de octhend om 7.37 zitten typen en raaskallen, maar een bordje brinta nemen. Een goed ontbijt wil wellicht jouw grijze massa in je bovenkamer weer enigszins op orde krijgen.

  shalom weer

 37. Toth
  Men kan beter in de ochtenduren typen dan onschuldge Palestijnen hun bed uit bombarderen c.q een Paus begroeten die nogal gek is op luchtafweergeschut en praat over 2 statenterwijl hij zelf het Duizend jarige Reich verdedigde

 38. Ja hoor hoe origineel, een complot.

  Het is geen complot, maar een strategie. Dat is veel en veel simpeler, vooral als je beschikt over toegang tot media.

  Niet iedere deelnemer hoeft zich van zijn rol bewust te zijn. Je hoeft niet eens een rol te bedenken. Je gebruikt gewoon mensen die al overtuigd waren, en je zet alleen maar een framework op waar je ze inpast en zelfs dat gaat voor het grootste deel helemaal vanzelf. Het gaat om het managen van de grote lijnen in de connecties in de driehoek rechts-populisme / anti-islam / pro-Israël en dat je door communicatie en het beïnvloeden van sleutelfiguren en je bereikt al een heleboel bij veel mensen simpelweg door ze zich belangrijk te laten voelen.

  Maar het blijft niet helemaal netjes volgens plan lopen, want naast alle andere problemen met het verkopen van de pro-Israël boodschap over de bergen met lijken, zijn er recentelijk ook bonafide neonazi’s die alsof ze in een spiegel kijken hun gelijkgezinden herkennen in deze pro-Israëlische framework. Europese openlijk fascistische partijen waren allemaal al deep in love met Israël, Le Pen, Alleanza Nazionale voordat mevrouw Mussolini (yes family, en ook very deeply pro-Israël) het opsplitste over een negatieve opmerking over fascisme en met Azione Sociale verder ging. Ze vissen ook in dezelfde vijver.

  Het zal gedeeltelijk wel met een waardering voor de voor nazi’s kenmerkende racistische interpretatie van sociaal-Darwinisme van doen hebben zoals de Duitse pro-Israël neonazi’s claimen. Anderen hebben andere redenen. SIOE-ers bijvoorbeeld voor de simpele reden omdat ze een verstandelijke handicap hebben die hen belet fatsoenlijk te kunnen functioneren in de maatschappij, m.a.w. in tegenstelling tot voornoemde pro-Israel nazi’s geen voorstanders van het praktizeren van sociaal Darwinisme.

  Ze zijn geen deelgenoot van een of andere geheime afspraak, geen complot. Ze passen gewoon vanzelf al als gegoten in het plaatje.

  Pro-Israel neonazis: http://www.haaretz.com/hasen/spages/990228.html
  Denkwijze van deze pro-Israelische nazi’s: http://nationalfuturism.org/goodbadjews.html

  (Als het laatste nogal bekend klinkt, dan heeft dat inderdaad een voor de hand liggende reden.)

 39. Correctie: “Het gaat om het managen van de grote lijnen in de connecties in de driehoek rechts-populisme / anti-islam / pro-Israël en dat doe je door het communiceren met en het beïnvloeden van bepaalde sleutelfiguren. En je bereikt al een heleboel bij veel mensen simpelweg door ze zich belangrijk te laten voelen. Zet bijvoorbeeld een Wilders in een stoel naast een Sharon neer en je bent klaar.”

 40. Wie zou graag willen integreren zoals Wilders en zijn aanhangers? ze zijn toch ook Nederlandesr?!
  Wij moeten integreren, prima, maar zoals welke Nederlanders?
  Moeten wij leren mensen haten? zoals Wilders doet en is?!
  Moeten wij leren generalisren? met canta klaar definitie over anderen rond hagen?
  Wilders! zoek het maar zelf lekeer uit, ik niet begrijpen!!!!

 41. April 11th, 2008 at 8:23 pm

  peter zegt:

  Gravatar

  een bordje verboden voor marrokanen lijkt me meer passen
  ————————————————————————————————————————–
  ga niet gek praten he.
  we discrimineren ook geen Nederlanders of niet?
  als je de ballen hebt zeg me dan waar je woont en ik kom je ophalen ik zweer het je!!!!!!!!!

 42. Charif, eindelijk heb ik een dappere landgenoot gevonden! mijn complimenten over het bewijs dat een echte Marokkaan nooit laf is! die Peter=naam is een schijterd en hij doet het in zijn broek van de Marokkanen en heeft inderdaad soms wat meer tijd nodig om te reageren, want je weet niet wat door hem gaat als hij vermoedt dat er Marokkanen bestaan die hem een onvergetelijke les willen leren. Deze k*t racist kan ik niet uitstaan en had hem al in het verleden een lesje geleerd en jammer genoeg via de pc!! want deze laffaard durft niet mij te ontmoeten, want dan zal hij pas weten hoe mijn technieken uitzien! @Charif de moed blijven volhouden, want messchien zullen we hem een keer per toeval tegenkomen en vooral als hij zo doorgaat en die kans is groot als je het aantal Marokkanen in elke stad van Nederland meerekent……………………………….@Charif broeder salame alikoum warahmate allah

 43. Jullie Nederlanders zijn super sielig,kunnen jullie er niet tegen dat we hier alles overnemen,
  jullie vrouwen,scholen,banen,zelfs worden ze burgemeester waarom omdat de hollanders dom zijn.

 44. @tamsamani .

  Doe eens normaal en gedraag je, een einde aan racisme begint bij jezelf.

  En trouwens, Hollanders willen juist dat we naar school gaan,studeren, en banen nemen en werken.
  Dus ik snap niet helemaal wat je zit te zeuren.

  Ze hebben geen problemen met de marokkanen die netjes studeren,werken, naar de moskee gaan.

  Ze hebben juist problemen met de marokkanen die niet studeren, niet werken, en geen respect hebben zoals echte moslims hebben.

  Dus de stelende,rovende,drugsgebruikende,agresieve, nietwerkende,dealende en straathangende respectlose pooiertjes.

 45. ma 10 aug 2009, 12:55

  Vrouw fraudeert kwart eeuw Groningen – Een 66-jarige vrouw uit Groningen wordt ervan verdacht ruim 27 jaar lang bijstandsfraude te hebben gepleegd.

  Al die jaren gaf ze aan dat ze alleen woonde, terwijl ze in werkelijkheid samenwoonde met een 60-jarige man, bericht RTV Noord. De man stond ingeschreven op het adres van zijn familie.

  De man en de vrouw hebben de gemeente Groningen voor ruim een kwart miljoen euro benadeeld.

 46. Schietend duo zocht Feyenoordhooligan
  ROTTERDAM/AMSTERDAM РTwee Amsterdammers (25 en 26 jaar) hebben in het wilde weg om zich heen geschoten in een Rotterdams caf̩, waar ze volgens getuigen vroegen naar Feyenoordhooligan Andr̩ H.

  Schietpartij bij Cafe het Kruispunt.
  Na een wild west in de omliggende straten waarbij agenten een reeks waarschuwingsschoten losten, is het duo gearresteerd. Niemand raakte gewond.

 47. Twee jaar en tbs voor vergiftigen baby om aandacht
  ANP
  Gepubliceerd op 10 augustus 2009 11:41, bijgewerkt op 11:43

  ARNHEM – De 27-jarige M.D. uit Rosmalen, die heeft geprobeerd zijn zoontje door vergiftiging te vermoorden, is maandag door de rechtbank in Arnhem veroordeeld tot twee jaar cel en tbs.

  Tegen de man was vier jaar cel en tbs geëist, maar de rechtbank wil dat de sterk verminderd toerekeningsvatbare man snel wordt behandeld voor zijn problemen.

 48. Verwarde man met wc-rol langs A20 ROTTERDAM – Politieagenten wreven maandagochtend vroeg op de A20 bij Rotterdam eens goed hun ogen uit. Op de vluchtstrook van de snelweg zat een man te dutten op een regisseursstoel. Hij droeg een EHBO-tasje en een oranje veiligheidsvest en had bovendien een wc-rol om zijn nek hangen.
  De politie tast nog in het duister over de identiteit van de man, zo meldde ze maandag. De verwarde man kon niet melden waarom hij op de A20 zat te slapen. Hij wilde wel kwijt dat hij naar de overkant van de snelweg wilde. Na onderzoek door een arts is hij overgebracht naar kliniek in Capelle aan den IJssel.

 49. aug 2009, 08:00 | 76 reacties | lees voor

  Autochtonen zijn wangedrag beu AMSTERDAM – Al 33 jaar is commissaris Ad Smit werkzaam als politieagent in een veranderde stad, Amsterdam. In 1976 begon hij als wachtcommandant bij het toenmalige bureau Leidseplein, nu werkt de districtchef voor Amsterdam-Oost en Zuid-Oost. Wat hem momenteel het meest opvalt? “Autochtonen zijn het wangedrag van Marokkaanse jongeren zo zat dat ze dreigen naar de honkbalknuppel te grijpen.”

  “Autochtonen maken zich zorgen over allochtonen”, stelt commissaris Smit in dagblad De Pers. “Ik vind dat vaak te kort door de bocht, beoordelen op uiterlijk. In Oost merk ik dat de verhoudingen soms hard zijn. Dat bepaalde groepen open tegen mij praten over ‘de klotemarokkanen’. Dan zeg ik: ja jongen, dat kun je nou wel roepen, maar weet je ook waarover je het hebt?”

  Smit heeft om Oost iets van 19.000 Marokkaanse wonen. “Als die allemaal één misdrijf per jaar zouden plegen, had ik nooit de cijfers die ik nu had. Dus dat is onzin”, stelt de politichef. “Ze vallen meer op, die Marokkaanse groepen.”

  Het beperkt zich nog tot mopperen, heeft Smit geconstateerd. “Het moment dat de handjes gaan wapperen, op het moment dat men collectief dingen zou organiseren tegen bepaalde bevolkingsgroepen. Dan gaat het mis, dan grijp ik in. Wanneer ik als politichef zou weten dat een groep zich organiseert om een andere aan te pakken, pak ik ze allemaal op.”

 50. Euh Henk.

  Misschien dat je het nog niet weet, Maar Marokkaanse mensen zijn zelf ook in staat om het nieuws te lezen.

  Waarom zit je nutteloos dit forum te vervuilen?

 51. ashiaatje,
  Dat begrijp ik ook,maar ik ben de eenzijdige berichtgeving door sommige soms zo zat ,het continu trapppen naar je eigen afkomst ,dat ik even wilde laten zien dat er meer zaken passeren dan alleen maar datgene wat betrekking heeft op de Marokkanen en waar men de hele Marokkaanse gemeenschap in betrekt.

 52. Hendrik wil zich laten gelden door te trappen tegen de Nederlanders. Zo denkt hij bij Marokkanen te horen en een wit voetje te kunnen halen. En gebruikt hij zelfs een maffe verzonnen achternaam. Vast gelezen op een blikje tonijn ofso Maar volgens mij hoort hij nergens bij. Ja tussen wal en schip als Rotterdammer zijnde. Haha. Ach je blijft soms lachen om Henk el……..zoetwatermatroos.

 53. @ashiaatje. Ik heb geen hekel aan henk. Hoe zou dat kunnen? Ik heb m nooit ontmoet en ken m derhalve niet. Ik ageer alleen ertegen als ik mijn mening geef. Daar mag iemand het niet mee eens zijn. Daar is tenslotte een forum voor. Maar dan moet ie niet smerig en insinuerend gaan worden. En in taalgebruik vervallen alleen maar om zijn gebrek aan inhoud te camoufleren.

 54. jullie zijn echt stom,die wilde geniet van jullie aandacht ,hij
  heeft vroeger nooit iets voorgesteld, EN NU!! VOLLOP aandacht ,waar er maar n wilders berichtje
  te lezen is ,zie je moslims als heyejnas op reageren ,die man praat POEP
  ,en dat weet hij zelf ook,hij zit opgesloten als n domme hond omdat hij
  zogenaamd bang is voor n aanslag,als hij zo doorgaat met discrimeneren
  dan blijft ie opgesloten,is tog geen leven zo,die man is vervloekt,
  dus aub hou op over die vent want ik word KOTSMISSELIJK van hem,laat
  hem gewoon met rust,hij zal ooit het licht zien ,want hij doet veel mensen PIJN,
  we kunnen uren over discussiren maar hij heeft gewoon ONGELIJK.
  we kunnen maar 1 ding zeggen “LAH JE3FOE 3LIH “(moge allah hem vergeven)
  hij weet totaal NIET wat de islam inhoud ,KLAAR.

 55. oja die idioot verward de islam met allochtone
  criminlen, mensen zonder veblijfsvergunning,moslims die
  socialedienst aanvragen,mosliminbrekers,die gozer heeft n acute stoornis,
  die hoort thuis in de Pieterbaancentrum,daar zit hij ook opgesloten,maar
  daar kan hij teminste wel aan zijn psychische stoornis worden onderzocht ,maar
  het kan ook zijn dat hij n KOELBLOEDIGE RACIST is!!
  ik denk dat het allebei wel het geval is.

 56. Ach joh waar maken jullie je druk om laat wilders toch regeren hoe hoger zijn funktie hoe harder hij gaat vallen, vooral met deze crissis en wat wil ie gaan doen ons vermoorden? Wij moslims zijn geen laffaards we zijn de joden niet. Wij zullen strijden tot ons dood en trouwens over 10 jaar is Holland Islamitisch of jullie nou willen of niet haha pech voor wilders

 57. Plakkies, ik zag op TV en las in de media nog erger dingen over Janmaat toen hij in de politiek zat. Janmaat werd uitgeblaft, vind je het erg dat wij niet Wilders omhelssen en een dikke zoen op zijn dikke gezwollen wanggen geven , als Nederlandse moslims?

 58. Volgens mij is peter een gefrustreerde hollander die al jaren geen sex heeft gehad,zijnschool nooit afgemaakt.Leeft al jaren van een bijstandsuitkering.Maakt gebruik van gratis internet in de bieb.

  Zielig hoor,

  ps: mischien is het forum van stormfront iets voor jou(ontmoet je gelijkgezinden)

 59. Je zou inderdaad wilders kunnen vergelijken met hitler,
  Niet alleen door zijn uitspraken maar ook door zijn lichaamstaal.
  Dit merkte ik op nadat ik een uitzending had gezien over de tweede wereldoorlog.
  Zouden ze de zelfde psychische afwijking hebben?

 60. Bobo, met zijn sex zit het wel goed, dat heeft hij in het fietsenhok met zij buur…, zijn school kon hij niet afmaken omdat hij nergens werd toegelaten.
  Over de vergelijking met de afwijking van Adolf en Geertje.
  ” Oom Adolf”( voor de sympathisanten) was geen onbekwaam kunstschilder,geen topper maar slecht was het nu ook weer niet.
  Eind jaren twintig is hij naar Wenen geweest om zich te laten inschrijven op de Weense kunstacademie.
  Daar is hem duidelijk gemaakt dat hij voor de academie te weinig kwaliteiten had en werd afgewezen.
  Nu wil het toeval dat de raad die hem afwees bijna geheel uit mensen was samengesteld met eenJoodse afkomst/overtuiging.
  De geschiedenis wil dat hij mede hierdoor zijn blinde haat tegen de joden heeft gekregen.
  Denk maar aan de vernietiging van kunst na zijn machtsgreep in moffrika.
  Honderdduizenden schilderijen,boeken en beeldende kunst zijn op bevel en dat van zijn maatje Speer vernietigd

  Wat betreft Wilders is thans uitgekomen dat hij Indisch Joodse voorouders heeft en behoorde tot een geminachte onderklasse in Indonesie, het grootste moslimland ter wereld.
  Dus zijn er op dat punt best vergelijkingen te trekken.
  AH had ook allerlei hopen ellende ( Göring-Himmler) om zich heen hangen die zich aan van alles te buiten gingen, ( orgie,drank,drugs)
  Dat gaat nu ook uitkomen en ook in deze beweging van de PVV,beginnen de eerste scheuren in de z.g. onkreukbare beweging aardig zichtbaar te worden ( Brinkman.Grauss.)
  ( drank,mishandelingen,wanbetalingen).
  Let tevens op de zenuwtrek bij de mond bij beiden als ze aan het redeneren zijn.

 61. wilders heeft wel veel trekjes van hitler,
  zijn droom is gewoon om precies te doen bij moslims wat
  hitler bij de joden en anne frank heeft gedaan,onderdrukken
  vergassen vermoorden bombarderen platgooien,zo n koelbloedig
  kereltje is het gewoon,moslima s met hoofdoek hebben nooit
  iets verkeerds gedaan,het zijn geen crimineln of wat dan ook,crimineln
  terroristen drugsdealers verkrachters fraudeur afpersers pedofielen
  ontvoerders inbrekers belastingonderduikers dieven verraders mag
  je allemaal opakken straffen in de gevangenis gooien ,maar
  onschuldige moslims blijf je gewoon van AF!!!

 62. Beste lezer,
  Ik verbaas me, 1 op de 4 Nederlanders gaat PVV stemmen. ??? Men is de moslim zat. En ik lees hier ook dat Holland islamitisch wordt? Domme Hollanders? De moslim mag trots zijn en de Nederlander moet het maar accepteren? Ik adviseer de Nederlandse geschiedenis te leren. Wij zijn geen lief , laf volkje, maar erg hard en zeer trots. Slavernij en kolonies. De spanjaarden, fransen,engelsen en duitsers waren hier. Maar je leest Nederlands nu!
  Ik lees gelukkig een paar fatsoenlijke moslims maar ook jullie hebben nog veel te leren over ware tolerantie. Kennis is macht, wij lezen koran. Wat doen jullie? Voorlopig klagen” dat er iets moet komen voor jongeren” en onzin.. Ik pleit ervoor dat jullie stoppen met liegen en ervoor uit komen wat jullie willen. Ik vind Geert Wilders vaak onhandig en onnodig bot, maar hij heeft moslims wel goed door. Want de echte Nederlandse moslim jongere weet dat het niet mogelijk is om homo’s ed te accepteren. De islam geeft daar geen ruimte voor. Jullie ouders vonden de moord p Theo van Gogh niet erg, en de meeste forums ook niet. Jullie hebben een probleem, maar dit met de moslim gemeenschap zelf oplossen. Als Balkenende valt komt Wilders. En dan moet je het weten. Succes.

 63. nederlanders stemmen op wilders omdat ze gefrustreerd zijn.
  ik merk het in mijn omgeving, zodra een nederlander een buitenlander(lees moslim)in een mooie auto ziet of met dure kleding zie je ze gelijk denken: volgende keer stem ik op wilders.

  Diep in jullie hart kunne jullie het niet hebben dat er moslims zijn die een veel beter leven hebben dan jullie.(ik zie jullie al denken ;waarom zij wel en ik niet EN DAT IN MIJN EIGEN LAND)

  Nederlanders zijn heel individualistisch,en egoistisch
  zels een kruimeltje brood gunnen ze je niet eens
  Die zogenaamde de mocratie/vrijheid van meningsuiting gebruiken jullie om je frustratie af te reageren

  Doordat jullie zolang individualistisch zijn gebleven ,zijn jullie dingen gaan opkroppen die daarna de frustratie heeft opgewekt waar jullie nu mee vechten…

  de neeste moslims in nederland genieten van dit welvarend land en letten niet eens op jullie..

  groetjes
  bobo

 64. te veel misplaatste aandacht aan de verkeerde mensen. Als we eens de aandacht zouden geven aan mensen die het echt verdienen, zoals JE MOEDER bijvoorbeeld. je eigen leven. Kijken of hij dan nog standhoudt zonder al die aandacht. Komt tog echt van beide kanten..dus mensen begin bij jezelf en laat je tijd niet zo verspillen. Leven is al zo kort

 65. Stillll aah petertje gaa je moeder opzoeken. ofzo heb je niks anders te doen
  maar ik zeg je een ding wat ze met theo van gogh hebben gedaan gaan ze ook met geert wilders doen. jaaaa.
  commentaar hoor het graaag.
  Thaiboxer badr harrie

 66. eey wilders, ja jij, het is tijd om op te staan en een start te beginnen aan je kont haar want daar maak je soms een staart van kanker hoer wat denk je jij bent stoer. denk jij dat je ooit met de pvv gaat winnen schaam je diep man in 2006 9 zetels wat is dat dan vertel het mij kanker nederlandse hitler.
  jij wou zelfs een keer minister president worden dat is nou mark rutte kanker jood. legger he.
  whallah wat is je straat en nummer ik kil je.stop die pen weer in je neus of draag die hoofddoek
  weer. ik heb niks te vertellen jij bent het niet waard om meer te krijgen anders ga je huilem

 67. Terug naar het onderwerp: ‘Voor de Blanken’ is gewoon een straat die in de buurt ligt van ‘de Blanken’.

  Met ‘Blanken’ wordt dan weer bedoeld: “onder water staand: de straten stonden blank” (bron: http://vandale.nl/opzoeken?pattern=Blanken&lang=nn)

  Gebruik van hoofdletters is niet echt heel handig – wel correct overigens – dat geef ik toe. Maar om er dan meteen van op de kast te gaan zitten?!?

  Aangezien iedereen elkaar hier zit te corrigeren neem ik even voor het gemak aan dat jullie allemaal genoeg intelligentie hebben om in te kunnen schatten dat er geen idioot is die dit zo bedoeld heeft zoals het nu geïnterpreteerd wordt.

  Peter

 68. Geert wilders is een zegen en een vloek voor de islam zo zie ik het ,
  Een zegen omdat hoe hij de islam bestempeld hij ogen heeft geopend voor niet moslims en zijn gaan verdiepen in de islam en bekeerd zijn en voor wel moslim nog sterker achter hun geloof zijn gaan staan ,
  Dus beste broeders en zusters laat die man voor wie hij is GA ZO DOOR GEERT WILDERS

 69. Stelletje achterlijke relschoppers, toon respect voor het land en de Nederlanders, waartoe ook Wilders behoort en de meeste van jullie trouwens ook, dat jullie een dak boven je hoofd, eten, kleding, vrijheid van godsdienst en nog veel meer geeft!!
  Wedje dat de mensen die hier reageren vooral jaloers zijn, een zeer slechte eigenschap. Een beetje meer nederigheid zou jullie goed doen. Ben nou eens blij en dankbaar en zoniet kan je beter naar het land gaan waar je ouders vandaan komen waar geen ongelovige honden wonen toch? De cultuur daar is toch beter dan de Westerse? Wat let je?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.