Boulahrouz verlaat training

BoulahrouzKhalid Boulahrouz heeft de uitlooptraining van Oranje woensdag niet afgemaakt. De verdediger, die alle drie de pouleduels in de basis begon, stapte voortijdig van het trainingsveld. In een auto van de organisatie en onder politiebegeleiding verliet Boulahrouz het stadion in Lausanne.

Het vroege vertrek van de verdediger heeft volgens het Algemeen Dagblad te maken met familie-omstandigheden. De KNVB doet daar verder geen mededelingen over. Boulahrouz blijft bij de selectie van Oranje in Zwitserland.

UPDATE: Volgens De Telegraaf is zijn vrouw in het ziekenhuis van Lausanne opgenomen wegens complicaties bij de zwangerschap. Ook het Algemeen Dagblad bericht hierover.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.