Rapper Yes-R met eieren bekogeld

Yes-rDe populaire rapper Yes-R is in Tilburg bekogeld met eieren. Hij verzorgde een optreden op een festival in Tilburg, tot op het moment dat iemand met eieren ging gooien. Uiteindelijk werd het optreden gestaakt, meldt Shownieuws.

Na het optreden werd bovendien zijn auto bekrast en de spiegels kapot gemaakt. De Marokkaans-Egyptisch-Nederlands rapper uit Amsterdam en neef van Ali B heeft nog geen aangifte gedaan. Yes-R heeft niet gereageerd hierop.

Yes-R is overigens door de lezers van het meidenblad Girlz uitgeroepen tot grootste hunk van Nederland. De jonge rapper werd tijdens een fotoshoot verrast door zangeres EliZe, die hem de prijs overhandigde. “Ik sta nog steeds met mijn bek vol tanden. Ik weet niet wat me is overkomen”, reageert hij. De nieuwe Girlz, met Yes-R en EliZe op de voorkant, ligt vanaf donderdag in de winkel.

UPDATE: Yes-R ontkent eieren-incident

Van het optreden is er een filmpje:

23 REACTIES

 1. Het is ook “met je mond vol tanden”
  En een paard kijk je in zijn bek,maar misschien weet ze dat verchil ook niet.
  En bij een volgend optreden gewoon zelf ook het e.e.a meenemen en net zo hard teruggooien rotte (tomaten,scharreleieren etc) werkt prima.
  Wel goed mikken op de dader(s)

 2. Ik begrijp niet met wat jongens als Yes-R zich bezighouden, in plaats van zich bezigte houden met Koran reciteren of iets leren over de Islam, of iets leren over technologie dat van nut kan zijn voor de <Moslims, gaat deze jongeheer voor dansmuziek zorgen, elke keer dat zijn liedje wordt gedraaid, zakt hij dieper de hel in,

  Yes-R stop met zingen, nu je het nog kan en TOON BEROUW

 3. eN HOE SYMPATHIEK ali b OOK MAG ZIJN MAAR DIT ZAL JE NIET HELPEN IN HET pARADIJS EH BROEDER

  Jullie liedjes, jullie meiden, jullie vette wagens, die gaan jullie niet meenemen naar het graf,, daar gaan jullie erfgenamen en mogelijks zelfs uw vijanden van genieten,

  Dus oproep aan de Ali B’s en Yes-R’s, zing in plaats van een rapliedje, zing in de plaats daarvan, een nasheed over onze Profeet vzmh of gebruik je mooie stem om de Koran te reciteren wie weet kan je een revolutionaire Koranreciteerder worden zoals Al Basit of Sudaissi

  Peace OUT man

 4. @Azidan. Als jij wat beter de Koran zou lezen, zou je niet geloven en beweren dat Yes-R steeds dieper de hel in zakt. Volgens jou dan. Jij mag die rapper zanger qua smaak enzo niet waarderen, das oke. Smaken verschillen nu eenmaal. Maar Azidan, stop met beweren dat hij naar de hel toegaat en TOON BEROUW nu het nog kan

 5. Op wikipedia staat wel iets dat naar Tilburgse eieren ruikt:

  “Hoewel Yes-R veel succes heeft bij een breed publiek, en diverse hits scoort, lijkt het erop dat hij veel krediet verliest in de Nederlandse hiphopscene. Uit verschillende hoeken krijgt de commerciële Yes-R veel kritiek, waaronder van de Marokkaanse rappers Youssef en Kamal. Met een ‘disstrack’ laten de rappers weten dat Yes-R zijn krediet als mocro van de straat heeft verloren en hij teveel is ingeburgerd.”

  Toevallig ? dat deze heren uit het zuiden des lands komen, Eindhoven

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Youssef_en_Kamal

 6. kehba dejemek kleine snot aap denkt hij is moeilijk om met eiren te gooien als je in amsterdam dat deed kreeg je 100% klappen haaterzzzz tilburg tazzzzzzzzz zeghma 013 gooi je kont weg want amsterdam neukt jullie 4 kant doe gewoon je ding yes-r dubbel oostttttttttttttttttttt staat achter je peace

 7. Fouad sorry maar shab amsterdam staan bekend als gayz, het is nu eenmaal zo ik weet dat het pijnlijk is maar vraag het aan wie dan ook shab amsterdam = gayz, de echte marokkanen zijn de berbers van Rotterdam CT, Den Haag, Tilburg en Utrecht AMsterdam past echt niet in het rijtje een stelletjes nichterige slijmballen zijn jullie no offence..

 8. yeh mongol jah hij hefet gelijk jullie zijn homos amsterdam waarom komen de helft van amsterdam vaak naar utrecht/ kanaleneiland omdat zij zelf zijden dat amsterdam homos zijn daar is het toegestaan om nigers of wat dan ook met marokkaanse meisjes pratten bij ons zijn ze dood en nogmaals bij ons zeggen ze EWA SABI SHEN GERROS NIG, bij amsterdam zeggen ze fawaka dat is niet eens het begin en met je oost besitiesss hahahaahah bazzz wij vallen niemand lastig maar als het moet kom je in de kofferbak en gooien we jullie midden in kanaleneiland kijken of je nog leuk gaat doen e jezan thallazzzz Utrecht 85% Berber ABDARSSSSSS

 9. moet hierbij ook denken aan lange frans in de disco een tijdje terug. met zijn volstrekt waardeloze raps waar de aangevallen scholier nog min of meer word gedwongen mee te luisteren verdiende hij het toch wel om minimaal met 1 ding bekogeld te worden… plaatsvervangende schaamte had ik na het horen van de teksten. 🙁

 10. heey
  ik vond het wel een leuke liedje zeg ik avast en ik vroeg me af waneer jullie een nieuwe liedje gaan oefenen? maar ik wou zeggen tegen jullie dat ik ook helle boel liedjes kent en het is ook over rappen en over dat je heel snel moet gaan zingen en breakdanse het is gewoon een vet muziek en ik vroeg me af of ik een keer met jullie ken gaan zingen dat vind ik wel leuk omde doen als jullie het willen 😀 maar ga zo door jullie zijn de beste van de helle wereld wij houden allemaal van jullie snap je wel :$ ik vroeg me ook af wat je msn is
  groetjes van ikram
  I love you ik hou van jullie(K)

 11. heey
  ik vond het wel een leuke liedje zeg ik avast en ik vroeg me af waneer jullie een nieuwe liedje gaan oefenen? maar ik wou zeggen tegen jullie dat ik ook helle boel liedjes kent en het is ook over rappen en over dat je heel snel moet gaan zingen en breakdanse het is gewoon een vet muziek en ik vroeg me af of ik een keer met jullie ken gaan zingen dat vind ik wel leuk omde doen als jullie het willen 😀 maar ga zo door jullie zijn de beste van de helle wereld wij houden allemaal van jullie snap je wel :$ ik vroeg me ook af wat je msn is
  groetjes van ikram
  I love you ik hou van jou

 12. hey yes-r
  ik zou maar gaan stopen met zingen want dat is niet goed wij zijn moslims en jij bent moslim
  we willen tog allemaal niet naar de hel gaan we willen tog naar de hemel gaan als je blieft stop met zingen dat betekent niet dat de lidjes niet leuk zijn maar als ik jullie was zou ik gaan stopen met zingen ook al je kent mooie gaan zingen maakt hellemaal niks uit je bent wel een goeie jongen vind ik maar ik wil dat je gaat stopen met zingen want moslims die zingen niet die gaan naar de moskee omde bidden net als ik maar als je blief stop met zingen ik wil niet dat je naar de hel gaat want we houden allemaal van jou(K)als je blief stop met zingen stop stop groetjes van ikram

 13. he ik wil ook repen worden ik ben 10 jaar en ik probeer het ik heb al liedjes op youtebe geDAAAN EN IK HEP STUDIOGEDAAN IK WAS TWEED IK KREEG EEN BEKER EN IK HEP MAAR 10 LIEDJES WIL HET ME LEREN YES.R EN SJAAK EN DARY WIL JE KOMEN NAAR TIEL DAT WAS MIJ DROOM EN IK BEN JOU VEN EN SJAAK OOK EN DARY OOK WIL JE HET DOEN GROETJES VAN MOCRO’S

 14. Ik houd ervan mensen de schuld te geven van dingen die ze niet hebben gedaan. Ik kan mijn eigen dingen niet oplossen daarom laat ik kleine jongetjes alles voor mij opknappen. Zogenaamd willen mensen mijn carrière verpesten terwijl ik zelf gewoon geen Nederlands kan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.