PSV ruilt Aissati met FC Utrecht

AissatiPSV en FC Utrecht hebben een akkoord bereikt over een spelersruil tussen Ismaël Aissati en Erik Pieters. Dat meldt De Telegraaf vrijdag. De clubs zouden een deal met gesloten beurzen hebben gemaakt.

Middenvelder Aissati kon bij PSV zijn contract verlengen en had ook een mondelinge overeenkomst, maar zag geen toekomst meer in Eindhoven.Aissati gaf meerdere keren aan weg te willen bij PSV, omdat hij van de vorige trainers Ronald Koeman, Jan Wouters en Sef Vergoossen nauwelijks speeltijd kreeg.

De 19-jarige Utrechter, die eerder ook in de belangstelling stond van Ajax, hoopt onder Willem van Hanegem meer te spelen. Vorig jaar werd Aissati nog een halfjaar verhuurd aan FC Twente.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.