Limburgse kinderen verongelukt in Marokko

autoTwee leerlingen van basisschool Sint Joseph in Beringe (Limburg) zijn afgelopen donderdag om het leven gekomen bij een verkeersongeval in Marokko. Het ongeval gebeurde tijdens familiebezoek. De auto van de familie Tama botste in de Marokkaanse stad Khmissat, vlakbij Rhabat, tegen een vrachtauto meldt De Telegraaf.

Daarbij kwamen de 13-jarige Yassira en de 10-jarige Salim om het leven. Moeder Zohra werd zeer ernstig gewond in het ziekenhuis opgenomen. Vader Jamal, die de auto bestuurde, heeft botbreuken. Ook een oom en een tante kwamen om het leven, schrijft de krant.

Het jongetje zat in groep vijf, het meisje zou naar het voortgezet onderwijs gaan. Directeur Marion Coxbackus van Sint Joseph noemde het verlies van de twee kinderen maandag “in en in triest”. Samen met de Marokkaanse gemeenschap in Beringe gaat de school praten over een herdenking van de omgekomen kinderen.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.