Extra controle vakantieziekte Marokkanen

Nederlandse werknemers van Marokkaanse komaf krijgen te maken met een nieuwe controledienst met particuliere rechercheurs, opgezet voor het onterecht ziekmelden tijdens de vakantie in hun land van herkomst. Dat schrijft De Telegraaf.

Door zich met een valse artsenverklaring ziek te melden aan het eind van hun vakantie in Marokko, weten ze er wekenlang extra dagen in de zon uit te slepen, doorbetaald en wel.

“Er is een markt voor. Het valt op dat het voornamelijk voorkomt bij Nederlanders van Marokkaanse en Turkse origine”, zegt directeur Paul Chaillet van VCC Groep in de krant.

12 REACTIES

 1. Triest dat mensen de zaak bedonderen. Moeten hard aangepakt worden. Laat ze maar voor de gemaakte (reis)kosten van de comtroleurs dokken bijvoorbeeld.

  Dan leren ze het wel af om te denken dat Nederland een paradijs is waar je naar believen sociale voorzieningen kunt misbruiken. En ook t stelletje corrupte artsen in die landen zijn ziekelijk en verdienen de titel van arts niet.

 2. Sprak de pariserende zielepoot,de verlengpoot die schijnbaar regelmatig bij de hoeren van de kaap op bezoek gaat.
  Hersensstam soms aangetast door SYF?

 3. Insinuaties en beschimpingen van henk el….. worden steeds vulgairder en grover. Hoe lager van nivo zijn reacties worden, hoe minder van inhoud, voor zover je daar nog van kan spreken. Wat moet er een frustatie vanachter zijn toetsenbord ( van Israelische origine, hihi) vandaan komen.

 4. inhoudelijk waren ze altijd al eenzijdig en daarmee zwak, maar het word idd steeds onfatsoenlijker. dit is een boeiende site omdat het interessant is om te zien welk nieuws hier de frontpage haalt en hoe het word beleefd. laat dit nu niet verpest worden door vuilspuierijen. zijn de mods op vakantie of zo?

 5. Ach worden we nu ineens zielig, vergeten dat je me beschuldigde van een opgeheven arm met een bruin hemd ?
  Ravinder,hoog geleerd ?
  Of is het gewone volk je te min?
  Last van etnische afkomstsyndromen?

 6. @henk el ……Ik heb een vergelijking getrokken betreffende het onderwerp. Dat is geheel iets anders als een beschuldiging. Voortaan reacties goed lezen, henk. Begrijpend lezen aub!!!

 7. Dus artsen uitmaken voor corrupt is een vergelijking?
  Je zit hier continu de Marokaanse gemeenschap af te zeiken en dan speel je de vermoorde onschuld en ga je maar anderen wijzen.

  Je bent gewoon een … en dat is de volle waarheid!!!!

 8. een opgeheven arm met een bruin hemd ? waar heb je het over? moet ik trouwens even op zoek gaan naar de topic waarin je van naam veranderde nadat je ook met onzinnige verhalen kwam? heb toen even je feiten gecheckt en de toen aangehaalde topics erbij gehaald. bleek niks van te kloppen. nu kom je met opgeheven armen en bruine hemden aanzetten…

 9. Ravinder,dat zinnetje was bestemd voor P de Z en niet voor jou.
  Mijn opmerkingen onzinnig?
  Lees eerst een goed wat je zellf neerzet voor dat je onzin uitkraamt .
  Trouwens ik heb mijn naam niet veranderd,maar mijn eiegfn naam in een andere taal gesteld.

 10. Trouwens,ravinder nu ik de mail van jou nog eens goed lees ( meestal lees ik geen nonsen)lijkt de zin van:

  “moet ik trouwens even op zoek gaan naar de topic waarin je van naam veranderde nadat je ook met onzinnge verhalen kwam”

  wel een bedreiging!

  Maar gelet op de zinsbouw van:
  ” nadat je ook ”
  begreep ik dat je de verhalen van je zelf als grote onzin beschouwd zoals je al meedere male door verschillende mensen op deze schitterende site is medegedeeld

 11. @Ravinder. Henk is denk ietwat in de war? Iets teveel in de zon gezeten? Een dagje onder de wol met een kop hete anijsmelk en je ben weer de oude. Sterkte, Henk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.