Ali B. tourt langs de Spaanse Costa

De Nederlands-Marokkaanse rapper Ali B. heeft het deze zomer weer goed voor elkaar. Ali is deze week elke dag op een andere plek langs de Spaanse Costa. “Gisteren Torremolinos, vandaag Salou, en dan doe ik hierna nog Blanes, Malgrat de Mar en Lloret de Mar” verteld hij in het Algemeen Dagblad.

Hij is een van de artiesten uit Nederland die in het hoogseizoen langs de Costa trekt, de fans achterna. “Dit jaar doe ik twee keer hetzelfde rondje. De eerste keer heb ik Kreta er achter aan gedaan, maar dat doe ik niet meer – dat werd echt een beetje te gek. Voor volgend jaar moet ik dat wat beter in elkaar zetten. Maar zal ik gaan ouwehoeren dat ik het zwaar heb? Natuurlijk niet” zegt hij in de krant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.