KaSCHba Schilderswijk: wereldreis in 1 dag

Op zondag 31 augustus vindt de KaSCHba Schilderswijk plaats op het Haagse Oranjeplein en omgeving. De KaSCHba biedt een verrassend en veelkleurig programma op het in een souk veranderde festivalplein. Via indrukwekkende toegangspoorten betreedt de bezoeker het plein waar letterlijk en figuurlijk en wereldsfeer heerst. De KaSCHba staat voor lekker luisteren naar Surinaamse, Caribische, Hindoestaanse, Marokkaanse, Nederlandse en Turkse muziek.

Je kunt er gezellig slenteren over de festivalmarkt en genieten van een lekker hapje. De wijk is met zijn vele verschillende culturen één van de meest kleurrijke wijken van Nederland. De KaSCHba Schilderswijk biedt een wereldreis in één dag!

Op drie podia wordt de KaSCHba een bijzondere muzikale en sportieve belevenis. Denk aan acts en bands zoals BRAINPOWER, LA FIESTA, 3 DIVA’S FT. PRAVINI, ROOTICAL TRANSFORMATION, MONIQUE SMIT, TARWA ‘N CHIGH MOHAND en D’HITMAN FT. NO MERXI. Daarnaast zijn er ook acts verzorgd door groepen en clubs, waar je met een OOIEVAARSPAS goedkoop lid van kan worden. Zo zijn er demonstraties van Stichting AIGHT (breakdance), Seongong (Taekwondo) en dansgroepen.

HAAG WONEN MOVES YOU zorgt met een sportief podium voor een uitroepteken met al even spetterende demonstraties. Het kinderdorp is “the place to be” voor de kleintjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.