Henkjan Smits kraakt Hind af

21

De Eurovisie Songfestivaldeelname van Hind was volgens Henkjan Smits: “nog een soort laatste stuiptrekking.” “Haar carrière was down the drain”, zo oordeelt Henkjan, die juryvoorzitter van Idols was toen Hind derde werd. “Ze was de beste zangeres toen, maar haar tweede plaat had nooit mogen worden uitgebracht”, schrijft De Telegraaf.

Dat we van veel Idols-kandidaten weinig meer horen, is volgens Henkjan omdat ze ‘ verkeerde of geen keuzes’ maken. “Rafaëlla koos voor het moederschap, bij Sharon weet je niet of ze nou reli- of popzangers is.”

1 REACTIE

  1. Mafkees die Henk Jan Smit!! Nep producer… Hij kan beter een acteur worden, daar is ie wel goed in.. Ik ken geen enkele producer die zo bezig is als hij, iemand die graag op sensatie uit is, graag in de picture staat en ook nog eens zegt dat ie een producer is… hou togg op!!! Weet je wel wat muziekant zijn inhoudt..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.