Massale knokpartij bij concert Sjaak

Na een optreden van de Amsterdamse rapper Sjaak in poppodium Underground in Lelystad is in de nacht van vrijdag op zaterdag een massale knokpartij uitgebroken. De politie moest veel agenten en honden inzetten om de veertig vechtende personen uit elkaar te halen. Dat meldt politie Flevoland zaterdag.

Tijdens het concert van de rapper van Marokkaanse afkomst en enkele dj’s sloeg de vlam in de pan. De portiers hadden de mensen daarom uit de popzaal gezet. Op straat ging het vechten door. De politie kwam ter plaatse om de boel te sussen. Er zijn geen arrestaties verricht. Er waren veel omstanders die zich met de matpartij in het Lelystadse centrum bemoeiden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.