Marokko haalt diplomaten terug

Vlag MarokkoDe Marokkaanse regering heeft naar aanleiding van de Rotterdamse spionagezaak twee diplomaten teruggehaald uit Nederland. Dat heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigd, schrijft De Telegraaf.

De twee, die niet tot de top van de ambassade behoorden, werden begin deze zomer al teruggehaald nadat Nederlandse authoriteiten hadden geklaagd over de ‘kwalijke praktijken’.

14 REACTIES

 1. Weet je wat het is

  In Holland heb je meer dan 200.000 Marokkaanse Rifberbers, die nog al succesvoller zijn dan hun landgenoten in Belgie en Frankrijk, deze Rifberbers hebben geld, looks, uitstraling, sommigen zijn doorgebroken in de sport (boksen en voetbal, sommigen in de entertainment, sommigen in de politiek, sommigen in de business, sommigen in de zware en middelzware criminaliteit,

  Al Mouhim, de staat ziet dit als een melkkoe dat zij probeert uit te melken en dat zij probeert verhinderen van te verliezen, aangezien de geldstroom sitilletjes aan, aan het opdrogen is,

  De Marokkkanen zien Holland als een “GROTE FEEST”, ikzelf ben niet van Holland, maar deze indruk heb ik ook,

  En zoals jullie weten doorheen de geschiedenis, zijn wij Imazighen altijd al succesvol geweest op het vlak van GELD, zelfs met de Carthagers (gemengd volk van Imazighen en Feniciers), de Romeinen vroegen zich af waar die rijkdom vandaan komt,

  En dit is de reden waarom wij hier zulke rare dinges zien, het is beangstigend

 2. Azidan zegt: In Holland heb je meer dan 200.000 Marokkaanse Rifberbers, die nog al succesvoller zijn dan hun landgenoten in Belgie en Frankrijk, deze Rifberbers hebben geld, looks, uitstraling, sommigen zijn doorgebroken in de sport (boksen en voetbal, sommigen in de entertainment, sommigen in de politiek, sommigen in de business, sommigen in de zware en middelzware criminaliteit,

  wahahahahhhahahhahahahahahahahahahaahahahahahhahahahahahahahhhahahahhaha.. no comment…

 3. RealMusti, azidan heeft wel gelijk wat betreft de rifberbers. Dat jij om zijn uitspraken moet lachen, komt eerder door jaloezie denk ik. Ookal ben je geen rifi, mag je best trots op ze zijn hoor…… je bent immers een landgenoot van ze. We zijn ten slotte allemaal Marokkanen 😀 😀 😀

 4. Hahahahahaha jaloerzie om een onzinnige reactie, dat een andere riffijnse chauvinist zijn belachelijke fantasievolle komische reactie verdedigd veranderd er niets aan hoor 😀 :d

  trouwens ik ben trots op riffijnen en ik zie ze als landgenoten maar niet die riffijnen die hun volk ophemelen met dit soort onzin ” Deze Rifberbers hebben de geld, looks, uitstraling en hij kijkt nog neer op andere marokkanen en marokkanen van frankrijk en meer van die komische bla bla bla..” hahahahhaahahhahahahh wallah ik kom niet meer bij van de lach ik hou het hierbij voor ik flauwval van deze onzin!! hahahhahahahahahahahahaha..

 5. Real Musti als je wilt kan je voor mij komen werken als WC madam in mijn restaurant, safi?,,

  Op het einde van de dag heb je recht op m’n etensrestjes safi?

  Zie, Real Musti, ik ken veel Arabieren, of gearabiseerde Berbers, die hun roots vergeten en die zich dan gaan gedragen als Arabieren (eetfoe, walgelijk) ik heb een woord voor jullie en dat is ZWAK

  Jullie zijn zwak, heel zwak, jullie moeten altijd op ons rekenen, jullie Arabieren van Marokko kunnen niet zonder ons, de Imazighen, maar jullie geven het niet toe,, zelfs ten tijde van de Arabische Veroveringen, jullie konden niet zonder ons tijdens oorlogen en slagvelden, ik raad je aan, om de geschiedenisboeken eens open te doen,

  Ik bedoel de Marokkaanse overheid zit nu zich af te vragen hoe het komt dat de overzeese Marokkanen niet meer zoveel geld laten stromen in het binnenland, omdat wij Imazighen het stilletje aan ZAT zijn, waarom is Spanje en Italie veel meer geavanceerder dan Marokko, wat heeft Marokko dat Spanje niet heeft?????

  Waarom als je op reis gaatnaar Spanje, dat je volledig uitgerust en onstrest terugkomt???

  Waarom als je naar Marokko gaat dan kom je terug 5.000 Euro’s lichter en nog meer gestresst door de onophoudelijke stress en druk ????

  Waarom betaal je 700 Euro’s voor een vliegtuigticketje????

  Ik geef eerlijk toe, dat Marokko nu echt grote stappen maakt al hamdoulilah, Marokko blijft mijn land, ik ben er trots op, ik zie heel veel goede ontwikkkelingen, maar het kan altijd beter

 6. hahahahaha je blijft maar grappiger worden met de seconde ben jij een komiek ofzo? hahahahaha en dat zegt een berber, berbers die elkaar als de pest haten hahaha lees hier gewoon de reacties na je proeft gewoon de haat die rweffas hebben voor sowasas en slueh dus niet alleen arabieren heel marokko kan zich verenige tege jullie en omgekeerd ook hahahaha ga ga slapen aub berbers moeten zwijgen en geld sturen dank u onderdrukking is wat jullie verdienen hahaha je leest het goed en ik ben geen verarabiseerde ben een pure andalousi chrif nazaat dus verarabiseerde berbers en arabieren zijn het zelfde in mijn ogen en vergeet niet wie er in marokko regeert WE!!! hahhaahahha moheeem ik reageer niet meer op jou a clown hahahah

 7. Wij haten souassa en chlouh niet, ikzelf haat arabieren ook niet, want zij blijven uiteindelijk m’n broeders,

  Zoals Jbala’s, Berkani’is, en Gharbiyeen, derze verscheidenheid is gewoon een verrijking, maar toch blijven jullie zwak

 8. Hahaha mensen lees zijn berichten deze BerberFuhrer Azidan heet een abnormale haat jegens jbala, znasens, souasa en chloh en alle arabieren in het algemeen hij heeft ze allemaal beledigd LEES zijn berichten na hahaha a clown ik laat je hier joh.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.