Imams niet gedwongen naar Marokko

imamImams die in Nederlandse gevangenissen werken, zijn vorige maand niet onder dwang afgereisd naar Marokko om daar een seminar bij te wonen. Ook hebben ze er naar eigen zeggen geen instructies van de Marokkaanse overheid gekregen. Dat schrijft Novum Nieuws.

De islamitisch geestelijk verzorgers hadden hun bezoek vooraf bij de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) moeten melden. Omdat ze dat niet hebben gedaan, ontstond ophef “die vermeden had kunnen worden”, schreef minister Ernst Hirsch Ballin van Justitie dinsdag in een brief aan de Tweede Kamer meldt de nieuwsdienst via Nu.NL.

1 REACTIE

  1. nu moet die groep niet gaan jammeren dat die beeldvorming wel ontstond! groepsgewijs vertrekken in verband met je religieuze werk terwijl de wergevers met wie contracten zijn afgesloten in het duister worden gehouden over waarom, tja…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.