Ali B wordt vader

Ali BAli B wordt vader. De rapper en zijn partner Breghje verwachten in februari hun eerste kindje, het wordt een jongetje. Dat heeft het management van Ali B laten weten meldt het ANP. De 27-jarige Ali B, echte naam Ali Bouali, staat erom bekend dat hij erg op zijn privacy gesteld is.

Hij maakte het babynieuws zondagavond bekend in zijn NPS-programma De Flat van Ali B en hij gaf direct aan dat hij er verder in de media niets over zegt. Zondag begon het tweede seizoen van de ongedwongen talkshow vanuit de huiskamer van de rapper.

8 REACTIES

  1. hee ali ben blij dat je een kind hem maar je ben met een nederlander getouwd je moet me een marokkaan iedereen zeggen dat je dom ebn en zo gek en een sukkel ben je moet schijden en die msn die ik heb getiept is nep dus wat voor marokaan ben je met een holander trouwen beter marokkaan man die zijn lekker dna holanders en $%&#&(* nie als je vrouw wakker word kus haar dna dan ga je zien hoe erg ze stinkt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.