Vrouw liegt over ‘Marokkaanse’ rovers

Een 21-jarige vrouw uit Den Haag die afgelopen donderdag vertelde dat ze met het mes op de keel van haar pincode was beroofd, heeft gelogen. Ze dikte het verhaal nog verder aan door te zeggen dat de Marokkaanse of Turkse dieven zelfs dreigden haar 2-jarige dochtertje te ontvoeren. Het blijkt dat ze het hele verhaal heeft verzonnen, zo maakte de politie vandaag bekend.

De politie sprak afgelopen week nog van een ”weerzinwekkende straatroof” en beschikte over een duidelijk signalement dat door de vrouw was afgegeven: de mannen waren vermoedelijk van Turkse of Marokkaanse komaf en zijn beide ongeveer 1.80 meter lang. Een van hen had bijna doorlopende wenkbrauwen en een opvallend brede neus.

Diverse media namen het bericht van de vrouw klakkeloos over. Sommigen dikten het verhaal van de vrouw nog eens extra aan, zoals de Telegraaf/GeenStijl roddelkrant SpitsNieuws die kopte “Brute straatroof door Marokkanen” (plaatje). De reacties onder dat artikel spreken voor zich.

14 REACTIES

 1. En waar blijft nu de ophef in de tweede kamer,waar blijven u al die schreeuwers.
  Wat een walgelijk weerzinwekkend wijf.
  In dit soort zaken moeten we ons te pletter leren schamen voor de wederom overtrokken racistische reacties die er waren en nog zijn.
  Waar blijft de bekende garde op deze site van hun laag bij de grondse opmerkingen nu.
  Wat een triest volkje zijn we toch geworden,gehersenspoeld door de media, doordrenkt met haat tegen alles wat niet in ons straatje past.
  Gelijk schreeuwen en iet willen kijken naar de inhuod van het geheel.
  Walgelijk!!!!!!!!
  En voor bepaalde kranten wordt het weer tijd voor een verschijningsverbod net als na de 2e werelldoorlog.
  Garverdamme,wat een smerig gepeupel loopt er toch rond in onze samenleving.

 2. Wat een afgang voor al die achterlijke kaaskoppen (inclusief die krant) die hun mening al klaar hadden. Kan er eigenlijk alleen maar om lachen want ze worden zo wel flink belachelijk gemaakt…

 3. wat smerig. ik ben benieuwd naar de motivatie van deze vrouw. het verbaast me niks dat de rechtse idioten achter dit paln zitten. Wij kunnen nog meer van deze rot/smerige geintjes verwachten van de achetrlijke rechts/kortzichtige idioten zoals Wilders, verdonk en zijnen.

 4. Ik vraag me af wat voor straf zo n tering wijf krijgt en hoop dat dit in de tweede kamer aan discusie gebracht wordt vooral door die mensen daar die zich marokkaan noemen.

 5. Deze vrouw is dom of doet dom; dat is duidelijk.
  Dom dat sommige (!) kranten dit bericht klakkeloos overnemen. Jammer dat sommige mensen dom zijn, of dat sommige mensen dom doen.
  Maar laten wij die niet dom doen of dom zijn, onthouden dat het altijd dom is te generaliseren. Niet alle Marokkanen stelen, niet alle kaaskoppen zijn achterlijk en niet alle kranten copieren hun nieuws.

 6. bahhh k word er helemaal stront ziek van van dat soort mensen , k vindt dat zij gestraft moet worden voor uitloking voor geweld en daar moet ij van af leren DUS RECHTERS WAKKER WORDEN

 7. Ik snap niet waarom jullie allemaal zo trots zijn dat het een keertje geen marokkaanse daders waren.
  Maak je liever druk om alle keren dat ze jammer genoeg wel correct hebben bericht dat de daders inderdaad marokkaans waren.

  En Inayat, maak jezelf liever niet belachelijk.
  Je lijkt wel zo’n telegraafcommenter , en ik had je eigenlijk stukken hoger ingeschat.

 8. Hahaha Prof, jouw oordeel over mij doet me weinig. Maar dat dom geblaat van je kan ik begrijpen gezien het feit dat jij jezelf tot ‘prof’ hebt uitgeroepen om jezelf boven anderen te plaatsen. 😛

 9. He, Trotse Marokkaan,
  Niet heel het land is zo het zijn een aantal schreeuwers en rascisten die door het luid roepen aandacht krijgen maar niet alle Hollanders en Nedrlanders zijn deze mening toegedaan.
  Maar ik kan me je gevoel wel voorstelllen,want die kloootzakken voeren te veel de boventoon.
  En je bent niet tot last !!!!!
  Dat zijn de schreeuwers ,omdat deze geen eigen mening en inzicht hebben,die lopen zichzelf in de weg

 10. Inayat.

  Wat een vreemde reactie van je?
  Ik vertel je dat ik je hoger inschat dan de beledigende telegraaf commenters waar je het over hebt, en vraag je dat ook te tonen in je comments, en jij wilt meteen frontaal in de aanval tegen me.

  Misschien dat mijn mening niet gelijk is aan die van jou, dat zou kunnen natuurlijk.
  Maar ik wist niet dat hier op het forum alleen maar 1 soort mening mag geven.

  Maar ik begrijp dat ik en mijn mening hier niet gewenst zijn, en zal jullie verder niet lastigvallen.

  Toch wil ik nog even iedereen bedanken voor de interesante kijk die ze op sommige dingen hebben gegeven.

 11. […] niet want al vrij snel bleek dat het bericht vals was; de aangifte was verzonnen door de vrouw. Waar komt de foto dan vandaan? En waarom is specifiek gekozen voor Marokkanen in de kop? Daar was […]

 12. […] Samenwerkingsverband van Marokkanen in Nederland (SMN) is boos op SpitsNieuws.nl omdat in een artikel Marokkanen als daders van een misdrijf zijn aangemerkt terwijl dat niet het geval was. Daarom stapt […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.