Sporting Maroc uit KNVB competitie

30

voetbalDe Amsterdamse voetbalclub Sporting Maroc mag aanstaande zondag niet spelen in de derde klasse C voor amateurs. Dat heeft de KNVB besloten na een actie van hun assistent-trainer afgelopen zondag. Aan het einde van de wedstrijd liep deze het veld op. Daar gaf hij scheidsrechter Nolting een harde kopstoot.

De arbiter liep een gebroken neus op. In de tweede helft werd de aanvoerder van Sporting van het veld gestuurd. Ook werd er een afkoelingsperiode van twintig minuten ingelast.Maandagochtend deed het slachtoffer aangifte bij de politie.

Sporting Maroc heeft zijn assistent-trainer voorlopig op non-actief gesteld.

4 REACTIES

  1. Na 5 keertjes te hebben getraind bij deze club hield ik het voor gezien. In de eerste 2 wedstrijden werd er gevochten. 3de wedstrijd heeft een medespeler mijn teen gekneusd. 4de en 5de wedstrijd moest ik de warming-up doen en verder kijken hoe de anderen voetbalden. ik kwam niet aan het spelen toe. De laatste training vroeg ik zo’n “assisstant-trainier” (hij was aan het fluite) of ik eventjes mocht spelen, begon die man zomaar tegen mij te schreeuwen. toen heb ik gewoon mijn spullen gepakt en ben ik weggegaan! ik heb alleen een goede woord voor de voorzitter die mij in het begin verwelkomde, maar de rest… als alleen kijkt hoe ze met elkaar omgaan, daar heb ik geen woorden voor!

    Wa salaam alaiikom

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.