Marokkanen hebben verhoogde diabeteskans

Bent u van Marokkaanse afkomst? Dan heeft u een 3 tot 6 keer grotere kans op diabetes, dan mensen van Nederlandse afkomst. Bij uw Mediq Apotheek kunt u gratis en simpel een diabetestest doen. In Nederland hebben 600.000 mensen diabetes, ofwel suikerziekte. En nog 200.000 mensen hebben diabetes zonder het te weten. Daarbij hebben Turken, Marokkanen en Surinamers een 3 tot 6 keer grotere kans op diabetes, dan mensen van Nederlandse afkomst. De Mediq Apotheken bieden daarom een gratis en simpele diabetestest aan.

Heeft u diabetes?
Heeft u vaak dorst? Bent u regelmatig moe zonder reden? En plast u 7 keer of meer per dag? Dan kán het zijn dat u diabetes heeft, ofwel suikerziekte. Dus voorkom onzekerheid, en doe de bloedsuikertest bij een Mediq Apotheek in uw buurt.

Gratis diabetestest
Uw apotheker neemt met een simpel prikje in de vinger een beetje bloed af, waarmee uw risico op diabetes onderzocht wordt. Van 14 november tot en met 7 december test uw Mediq Apotheek u gratis. Dus kijk hier wanneer u de test bij u in de buurt kunt doen.

11 REACTIES

 1. Marokkanen zijn echt HOT.
  Waar hebben we nog meer kans op als marokkanen?
  Afstudeeropdrachten zat zo te zien. iemand die wil afstuderen moet gewoon marokkanen vergelijken met de rest en komt al gauw tot de conslusie dat marokkanen meer kns hebben dan andere op iets…

 2. M for P .
  Het postieve is dat je wel in de belangstellintg staat en dat is alleen maar goed want verdomme zeg,als ze het niet meer over Marokkanen kunnen hebben waar moeten ze dan over zeiken.
  Het moet je toch goed doen dat er figuren zijn die in de ochtend opstaan en aan je denken en er in de avond weer mee slapen gaan.
  Misschien droomt hij er wel van!
  Misschien krijgt hij er wel nachtmerries van!!
  Wat wil je nog meer?

 3. Henk,

  Een uitspraak uit Casablanca die zegt:

  ”Bij Marokkanen, ‘smorgens vwordt de penis de eerste waker, daarna het geest”
  Als zij waker worden, merken dat hij een tijdje wakker was.
  En bij jou Mostafa dan?
  Weet ik veel.
  Praten over zeks en magie is een maaltijd in Marokko die wordt 24 per dag geconsumeerd.

 4. Mostafa
  Volgens mij is hij bij jou de hele dag wakker en de geest de volgende dag
  Goed blijven eten dan,de hele dag door , de klok rond!!!!
  Eet smakelijk !

 5. Wat ik hier kwijt wil is het volgende: ik bezoek vaak maghreb.nl en wat mij elke keer opvalt is dat er mensen zijn die namens Marokkanen hun verhaaltje kwijt willen raken op deze site!! en het valt me steeds op dat er sommigen door middel van typefouten of slecht taalgebruik net als wolven in schapen kleren zich vertonen!! ik vind het schandalig dat mensen zo schijnheilig kunnen zijn, dus als je iets te vertellen hebt loop niet zo schijnheilig te doen om namens anderen je verhaaltje kwijt te raken, maar kom maar met iets nuttigs of houd je waffel dicht.

 6. Een Martokkaan hoef zijn ogen niet dicht te doen voor feieten en realiteit, wij zijn geen beter of super mensen. Nederlanders bekriteseren ook elkaar met feiten.
  Ga slapen of en rondje fietsen als u niet te zeggen heeft, Morocomoromonomo

 7. Mostafa
  Volgens mij is hij bij jou de hele dag wakker en de geest de volgende dag
  Goed blijven eten dan,de hele dag door , de klok rond!!!!
  Eet smakelijk !

  Beste Henk, als bij jou het andersom is , dan heb je ook niet zo veel aan , aan alleen je geest!!want je moet wachten tot de volgende dag!!heeft zij gedulkd??
  vaak niet! of nu of nooit.

 8. ECHTE Mocro,
  Leg eens uit wat je nu precies bedoeld?
  Dit is een serieuze vraag,dus graag antwoord.
  Oud gezegde is
  “maak van je hart geen moordkuil”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.