Duitse boot slaat om voor Marokko

MahdiaZes mensen, wier boot dinsdagnacht voor de Marokkaanse kust omsloeg, worden vermist. Onder hen zijn drie Duitsers. Dat heeft het Duitse ministerie van buitenlandse zaken woensdag gezegd. Een 19-jarige Duitse wist naar de kust te zwemmen. Zij werd behandeld in het ziekenhuis en later overgedragen aan de Duitse ambassade.

De boot, de Taube, sloeg om voor havenstad Mahdia. Het Marokkaanse staatspersbureau meldde dat een helikopter van de gendarme dinsdagnacht vergeefs had gezocht naar andere overlevenden. Het slechte weer maakte een zoektocht op het water onmogelijk.

1 REACTIE

  1. Ja dat begrijp ik waarom die omgeslagen is. Ze hadden die hasj niet goed verdeeld over het schip waardoor het aan een kant te zwaar werd.

    En tja dan kan die alleen nog maar omslaan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.