Rajae El Mouhandiz bij Arabesque

32

Donderdag 9 april aanstaande vindt het concert van Arabesque plaats in het Tropentheater. De Marokkaans-Algerijnse zangeres Rajae verloochent haar afkomst niet. Voor haar muziek put zij niet alleen uit de tradities van haar ouders, maar ook uit andere bronnen, zoals urban en nu-soul.

Met Arabesque slaat ze nieuwe wegen in, samen met inventieve, door de wol geverfde musici die Caribisch, klassiek Arabisch en jazzidioom met zich meebrengen.

Rajae El Mouhandiz (Marokko/Algerije – zang), Souad Amhai (Marokko – zang), Jeroen Zuidwijk (Nederland – piano), Hafez Ismaili Mhamdi (Marokko – gitaren), Roël Calister (Curaçao – percussie/drums), Tony Overwater (Nederland – contrabas)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.