Hulp voor doven in Marokko

Goed nieuws voor doven en slechthorenden in Marokko. Het Marokko Fonds en Koninklijke Auris Groep starten het MATRA-programma in Marokko: onderwijs voor doven en professionalisering van dovenorganisaties.

Onlangs kende het ministerie van Buitenlandse Zaken een subsidie toe uit het Matra subsidieprogramma waarmee de komende 3 jaar een programma wordt uitgevoerd gericht op onderwijsverbetering voor doven en capaciteitsversterking van Marokkaanse non-profitorganisaties.

Het programma is tot stand gekomen dankzij het onderzoeksrapport ‘Inventarisatie van de situatie van doven in Marokko’ dat het Marokko Fonds met de hulp van Stichting Vrienden van Effatha vorig jaar in Marokko heeft laten uitvoeren.

Op 26 maart a.s. vindt de officiële start plaats van het programma op de dovenschool in Casablanca om 15uur. Adres: l’Institut MOUNA pour enfants sourds, 4, angle rue Addamir Al Kabir et Boulevard Ziraoui. Meer informatie kan worden opgevraagd bij het Marokko Fonds via info@marokkofonds.nl of telefonisch op 020-471 50 77.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.