Eddaoudi mag bij Defensie aan de slag

Ali EddaoudiDe Nederlands-Marokkaanse imam Ali Eddaoudi mag toch aan de slag als geestelijk verzorger bij Defensie. Dat heeft staatssecretaris Jack de Vries van Defensie bekendgemaakt. De Vries heeft een gesprek gehad met de imam. Daarin heeft Eddaoudi ,,nog eens verzekerd dat hij voluit afstand neemt van de gewraakte uitspraken”. ,

,Op grond daarvan ben ik tot de conclusie gekomen dat er geen nieuwe feiten zijn die ontbinding van de reeds aangegane arbeidsrelatie zouden rechtvaardigen”, aldus De Vries. ,,Ik ben ervan overtuigd dat betrokkene als geestelijk verzorger in staat zal zijn, ook voor andere geloofsrichtingen, zijn werk goed en integer te doen.”

CDA, VVD, PVV, SGP en Verdonk waren boos dat Defensie deze imam wilde aanstellen als geestelijk verzorger.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.