Theatershow van Khoulaidi

Khoulaidi, bekend van Shouf Shouf Habibi,Dunya en Desie en de flat van Ali B. Komt met een nieuw spetterende theater show genaamd ”Khoulaidi”. Een show vol humor en realiteit kruisen elkaar, en ook nog in het arabisch (Darija) gesproken.

Ahmed Salah ( Khoulaidi )begon in Marokko in de jaren zestig met acteren en is daarna samen met zijn ouders verhuisd naar Zuid-Frankrijk. In Marseille ging hij met een groepje Afrikanen verder met toneel en het schrijven van kleine sketches. Op het moment is hij samen met Refresh Entertainment bezig met het schrijven van een Marokkaans scenario dat gaat over de “ de gelukszoeker of de gastarbeider’’. Hij heeft in Nederland allerlei rollen gespeeld: van Goede Tijden Slechte Tijden tot Do Not Disturb, als eigenaar van een snackbar in De Oesters van Nam Kee, als opa in Polleke, als Imam in de televisieserie Dunya & Daisy, als bankovervaller in een commercial van Achmea , als een indiaan in een commercial van Calvé en sinds een tijdje als vaderfiguur in de populaire talkshow ‘’De Flat van Ali B’’.

Khoulaidi is een professionele acteur en theaterartiest. Hij weet zich goed in te leven en is zeer flexibel. Zijn Marokkaanse show kan hij met net zo veel inspiratie en humor combineren met de Nederlandse taal. Als Marokkaans Nederlandse acteur in Nederland wordt hij vaak gevraagd een stereotype Marokkaan neer te zetten. Hiernaast is Khoulaidi ook muzikaal onderlegt. Zo combineert hij vaak ook muziekelementen in zijn show.

Heb je dus zin om naar een theater stuk te kijken die zowel grappig als serieus is, en ook nog in het Arabisch (Darija) gesproken.

Kom dan ook op onderstaande datum naar Argan overtoom 141 !

Vrijdag 8 mei 2009
Aanvang 19.30
ENTREE 5 EURO

Podium Argan
Overtoom 141 Amsterdam

1 REACTIE

  1. Met Marokkenen kun je lachen en huilen.
    Met Aboutaleb en Marcouch kun je grijnzen.
    Met Ali B. kun je jankken.
    Met Hind, snel de benen nemen.
    Met mij, mij oveslaan en meteen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.