Luchthaven waarschuwt voor Rifjet

Rotterdam Airport waarschuwt reizigers die naar Marokko willen vliegen niet te boeken bij de maatschappij Rifjet. Op de website van Rifjet worden vluchten tussen Rotterdam en Nador aangeboden. De maatschappij heeft alleen geen toestemming om te landen en vertrekken bij het Rotterdamse vliegveld, schrijft het Algemeen Dagblad.

Volgens Hakin Malloun, naar eigen zeggen directeur van de reisaanbieder Rifjet, is het slechts een kwestie van tijd voordat vanaf Rotterdam Airport naar het Marokkaanse Nador kan worden gevlogen. Op de website van Rifjet worden de vluchten al vanaf 7 juli aangeboden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.