Met Air Arabia Maroc naar A’dam

Air ArabiaDe nieuwe Marokkaanse low-cost carrier Air Arabia Maroc opent op 3 augustus 2009 een nieuwe route naar Amsterdam. De maatschappij begint met drie vluchten per week tussen Mohamed V International Airport in Casablanca en Schiphol Airport in Nederland. Drie weken later wordt daar nog een vierde vlucht aan toegevoegd meldt TourPRess Holland.

Air Arabia Maroc is onderdeel van de Air Arabia Group en is op 29 april 2009 met haar diensten begonnen. De luchtvaartmaatschappij biedt nu al directe vluchten van haar thuisbasis Casablanca naar Londen, Marseille, Brussel, Parijs, Lyon, Milaan en Barcelona.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.