Hind Laroussi’s ‘nipplegate’

Meer dan een miljoen televisiekijkers zagen zaterdagavond dat de dansact van zangeres Hind Laroussi, Idols-finaliste Nathalie en Glennis Grace in het programma Let’s Dance niet helemaal vlekkeloos verliep. Hind en Nathalie gingen zo uit hun dak tijdens de show, dat Nathalie per ongeluk Hinds jurk naar beneden trok. Heel Nederland zag daardoor een van haar borsten.

Lees verder in Het Algemeen Dagblad.

5 REACTIES

 1. benali, Tijdens Ramadan moslims zoeken ”hasanat””’wal kalamoen taib”, toen jij reageerde was nog geen 21:40? zpja! dan heb ik niets gezegt. Ramadan is niet makkelijk!
  Omdat je toevallig over het geloof had, hoor.

 2. Hey benali.
  Gedraag je eens, voel je je stoer om meisjes Ho te noemen?
  Dat meisje bereikt tenminste wat in haar leven en werkt daar hard voor.
  In plaats van een man te nemen die een zielig baantje heeft waar hij maximaal 1500 euro mee verdient, verdient zij haar eigen geld wat zij kan gebruiken om een gezin mee te stichten en vervolgens haar kinderen de beste studies te geven.
  Wat heb jij bereikt tot nu toe? behalve dan stoer doen en jaloers zijn.

 3. aishaatje, jij weet echt niet war het over gaat, ik heb leiever een vrouw die 1000 euro per maand verdient maar eervol en een moslima is dan een die bewust en onbewust haar borst laat zien en een miljoen per maand verdient, dat heet integriteit daar kan jij wat leren van

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.