18e El Hizjra-Literatuurprijs

18e El Hizjra-LiteratuurprijsOp 9 mei 2010 wordt de jaarlijkse El-Hizjra-Literatuurprijs uitgereikt in het Bibliotheektheater te Amsterdam. De inzendtermijn is van start gegaan. Tot 11 januari 2010 kunnen verhalen, gedichten, essays en/of toneelstukken ingezonden worden naar El Hizjra. Een deskundige en onafhankelijke jury beoordeelt het werk.

De uitreiking wordt gepresenteerd door Mimoun Ouled Radi (Shouf Shouf Habibi). Tijdens deze spannende en feestelijke middag worden de winnaars bekend gemaakt. Zij ontvangen dan de El Hizjra-Literatuurprijs. Ook wordt het boekje met bekroonde verhalen en gedichten gepresenteerd. Iedereen die niet gewonnen heeft, krijgt een troostprijs.

“El Hizjra… is een springplank voor jonge Arabische schrijvers” (Trouw). In de 18 jaar dat de El Hizjra-Literatuurprijs bestaat, zijn Hassan Bahara, Abdelkader Benali, Mohammed Benzakour, Khalid Boudou, Said El
Haji, Monique Samuel, Mustafa Stitou en vele, vele anderen bekend geworden.

Droom jij daar ook van of wil je gewoon weten hoe goed je bent? Stuur dan je verhaal, gedicht, essay of
toneeltekst op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.