TV-serie Harirah start vanavond bij de VPRO

harirahDe komische tv-serie Harirah (Marokkaanse soep) start vanavond bij de VPRO. Harirah is het eerste satirische programma van Turkse en Marokkaanse makers samen. De serie is bedacht, geschreven en gespeeld door Inci Lulu Pamuk en Elvan Akyildiz (Hassan’s Angels), Mohammed Azaay en Karim El Guennouni (De Varkensfabriek). De regie is in handen van Kees Prins. De multiculturele samenleving is stevig aanwezig in Harirah.

Volgens Mohammed Azaay in de VPRO-gids is Harirah een collage met muzikale nummers, minispeelfilms, slapstick en satire. Allerlei typetjes komen in de serie terug zoals de oude Marokkaan die terugkeert naar zijn vroegere pension. HIj probeert zich de namen te herinneren van de andere pensionbewoners: Mohammed, Mohammed, Mohammed, Mohammed, Mohammed en Kees.
Kees Prins: ‘In die scène zit een soort weemoed die wel voelbaar is maar niet wordt benoemd in de tekst. Dat is echt te danken aan het feit dat Mohammed het speelt. met een Nederlander was dat nooit gelukt.’

Wanneer: ma 23/11, van 22.00-22.30 uur
Waar: Nederland 3, VPRO

3 REACTIES

  1. nou heb geen moment gelachen laat de humor maar aan de marokkanen over, want wat ik gister zag ging nergens over.
    Zwaar matig ze kunnen er beter mee stoppen hoor je haalt bepaalde groeperingen onderuit en het is ook noggenees grappig en dat gedans sorry hoor sloeg nergens op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.