Bouchra van Persie in Afrika

bouchra2Voor SOS-Kinderdorpen ging Bouchra van Persie samen met een aantal andere voetbalvrouwen naar Afrika. De vrouw van topspits Robin van Persie maakte haar man er jaloers mee. “Hij wilde het liefst meegaan.” Bouchra is te zien in het TV programma ‘De Engelen van Oranje’.

De andere spelersvrouwen Winonah de Jong (de vrouw van Nigel de Jong, Manchester) en Esmeralda Blokland (de vrouw van Kew Jaliens, AZ) reisden ook af naar Kenia om mee te werken aan de bouw van een SOS-kinderdorp. Tegelijkertijd proberen andere spelersvrouwen, onder wie Lonneke Rotmans (de vriendin van Stijn Schaars, AZ) en Kim Sanders (de vriendin van Piet Velthuizen, Vitesse), in Nederland het project financieel te ondersteunen door verschillende acties op touw te zetten.

# Datum: 19 mei 2010
# Uitzendtijd: 22:00 – 23:05 uur
# Net 5

9 REACTIES

 1. Over een paar jaar is hij ook weer uitgekeken op haar en ruilt hij haar in voor een beter
  exemplaar. En dan verwijnt zij vanzelf wel van het toneel met de gedachte ooit vrouw geweest te zijn van een van Nederland bekendste voetballer ingeruild door een aftandse alcoholist.
  Kennelijk is zij nu al niet aantrekkelijk en opwindend vor hem, getuige de vreemde wandelingen die hij onderneemt met andere vrouwen. Af en toe komt hij daar voor in de publiciteit door een vrouw die hem van verkrachting beschuldigd.
  En over “engelen van oranje” gesproken. Wie zich als simpele ziel onbaatzuchtig dagelijks in de weer zet voor mens, dier en milieu wordt voor sukkel versleten, maar een vrouw van een voetballer, zanger of politicus met onzuivere motieven wordt “engel” genoemd. In wat voor wereld leven we eigenlijk?

 2. mensen de voorman van Rita verdonk is een drugs handelaar
  heb ik gelezen in de krant dat hij weetplantage in huis heeft.
  En Rita verdonk wist zeker ervan maar niks kunnen zeggen die teef want ze heeft te druk met islam die islam dat.Zie hoe schijnheillig ze zijn die Nederlanders.
  Moet hard aanpakken die rotzoei van mensen.

 3. waarom geven we deze misplaatste aandacht niet aan hetgeen wat onze aandacht echt VERDIENT>>>onze echte beroemdheid>>ONze MOEDERS >>gekregen van onze Schepper. Elhemdullah daarvoor. Verlies je doel niet uit het oog, met al die dingen op deze wereld. Zonde van je tijd

 4. lion heeft gelijk wrm verdoen jullie je tijd hier aan denk eens aan je deen in plaats van die chsajtan
  hij zegt juist ga maar lekker roddelen.
  let op je eigen deen en niet op chajtan maar op wat ALLAH (swt) zegt en doe dat dan ook! AUB

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.