Badr Hari gediskwalificeerd na trap

K-1-vechter Badr Hari is zaterdagavond gediskwalificeerd tijdens het I’s Showtime-wereldtitelgevecht. Tijdens zijn partij tegen Hesdy Gerges negeerde hij in de tweede ronde een stopteken van de scheidsrechter. De Amsterdammer trapte zijn tegenstander in het gezicht. Daarop werd Hari gediskwalificeerd en eindigde het vechtsportgala in mineur. Het publiek keerde zich massaal tegen Hari schrijft De Telegraaf.

Het moment in deze wedstrijd is hieronder te zien op 05.10:

4 REACTIES

 1. Een ezel stoot zich in het algemeen, niet 2 keer aan dezelfde steen.

  Zo zonde dat deze jongen zijn agressie niet kan beheersen.
  Hij had een rolmodel kunnen zijn voor veel jonge jongens, maar hij is nu een beetje het symbool geworden van het soort marokkaan dat ons een slechte naam geeft.

 2. @Larbi
  Had badr hari een rolmodel kunnen zijn voor onze jongens zei je???
  wat voor soort rolmodel? iemand die iemand anders in de ring in elkaar slaat ??
  Ik had liever gezien dat deze Badr Hari een hoge functie bekleedt in de nederlandse samenleving, dan iemand in de ring of buiten de ring ( denk aan Discothee incident) in elkaar slaat voor geld of voor lol.
  Zo’n rolmodel en figuur wil ik absoluut niet voor mijn kinderen…
  Wist je trouwens dat deze vechtpartijen in de ring meestal door criminelen worden georganizeerd?

 3. Karim. Jij bent kortzichtig. in jouw beleving moet iedereen burgmeester worden. dit kan helaas niet. ik ben blij dat wij (marokkaanen) divers zijn, wij zijn in alle gebieden vertegenwoordigd, en dit maakt je sterk en krachtig. dus jouw opmerking slaat totaal nergens op. Ga jij maar lekker vreten, slapen en lekker dik worden en voraal niet bewegen.

 4. Jaap, ik dacht eerts je bent een nederlander, maar je blijkt gewooon een marokkaan te zijn.. je schuilt je achter een nederlandse naam..Identiteitscrisis ????
  Maar goed, Badr Har vertegenwoordigt zichzelf..en niet mij…ik ben tegen alle soort sport waar geweld is…ik heb het hier niet over voetballers…maar tegen dit soort mensen die hun agressie niet onder bedwang kunnen houden..snappie..
  Hoe weet je dat ik alleen zit te vreten, slaap en lekker dik ben??? heb je mij gezien?..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.