De dubbele loyaliteit van de PVV

Wat zou er gebeuren als raadsleden van Marokkaanse afkomst de Marokkaanse vlag zouden ophangen in een openbare ruimte zoals het stadhuis? Waarschijnlijk zouden er Kamervragen worden gesteld en zouden de raadsleden bericht worden van ‘dubbele loyaliteit’. En als er op de nieuwe fractiekamer van de Haagse PVV een hele grote Israëlische vlag opgehangen zou worden?

HP/De Tijd publiceerde bovenstaande foto van een levensgrote Israëlische vlag die staat in de nieuwe fractiekamer van de Haagse PVV die vorige week in gebruik is genomen. “Het lijkt ons sterk dat de Haagse afdeling van de PVV heel erg pro-Ajax is, dus dit zal wel iets te maken hebben met het pro-Israël standpunt van de partij. Maar moet dat met zo’n grote vlag? En is die vlag van Nederlands gemeenschapsgeld betaald?” schrijft HP/De Tijd.

Dit riekt naar dubbele loyaliteit van de Haagse PVV.

6 REACTIES

 1. Ai ai ai, hoe redden ze zich hier uit.

  Wat kun je hier nu van maken???? Wat dachten jullie van;

  “De Israellische vlag staat symbool voor terrorisme……ehhhhhhh.. ik bedoel voor vrijheid”

 2. Hmidoe,
  Wat dacht je van: “Hiermee willen we onze sympathie betuigen met een staat die dezelfde morele waarden en vrijheden kent als de Westerse wereld. Een staat die zich te midden bevindt in een oceaan van: onvrijheid en middeleeuwse waarden. Een staat die onze bescherming en support verdient. Deze staat kent dezelfde bedreiging als de rest van de Westerse wereld. Onze steun aan deze staat is de vrijheid en democratie beschermen tegen oprukkend fanatisme en barbarij”.
  Alleen is dit argument uitgekauwd en zal niet echt geloofwaardig zijn voor iemand die een klein beetje nadenkt.

 3. Stel je voor dat groen links of de SP, een Palestijnse vlag zouden ophangen!!!
  Dan zouden er gelijk kamer vragen komen, van de rechtse kamp.
  Dit soort onzin, kan mij persoonlijk enorm opwinden.
  Wilders wordt financieel gesteund door allerlij israilische organisaties. Wat helemaal niet mag,
  want dan ben je niet meer opjectief.
  Erg man we worden genaait waar we zelf bij staan,doet pijn!

 4. die Racisten partij is rechts maar er hang een israelische vlag in hun kantoor van de joden krijgen ze geld daarom doen ze dit maar ja ze zijn tegen de islam .wilders is een grote schijnheilige racist ik denk als moslims hem miljoenen zouden geven dan zou hij denk ik islam is de beste Religie ter wereld een hufter is die wilders de hele PVV zijn geldwolfen ze doen voor geld alles zo zijn ze zelfs haat zaaien voor geld dat zou iedereen kunnen toch ,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.