El Hamdaoui toch naar Ajax

Nadat Ajax en AZ het al eerder al eens werden over een transfer van Mounir El Hamdaoui naar de Amsterdamse club is de speler zelf nu ook tot overeenstemming gekomen met Ajax. De spits (26) tekent een contract voor vier jaar in Amsterdam en wordt maandagmiddag gekeurd schrijft De Telegraaf.

Zondagvond werden de onderhandelingen afgebroken. Ajax gaf de spits toen nog een paar uur de tijd om toch met de voorwaarden van de Amsterdammers in te stemmen. Uiteindelijk belde El Hamdaoui Ajax op en kwam het alsnog tot een akkoord. Eerder waren de salariseisen van de aanvaller Ajax te gortig, aldus de krant.

Ajax moest voor dinsdagavond een akkoord bereiken met El Hamdaoui anders zou AZ de transfer helemaal afblazen. El Hamdaoui kwam in zijn loopbaan eerder uit voor AZ, Willem II, Derby County, Tottenham Hotspur en Excelsior.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.