FARACHA,The Arabic Concert

Het meest spraakmakende Nederlands Arabische muziek event ooit, vindt deze winter plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Op zaterdag 20 november 2010 is het zover: Het eerste grootschalige Arabische muziekevenement, dat plaatsvindt buiten de Arabische wereld wordt gelanceerd in Nederland.

De centraal gelegen Brabanthallen in Den Bosch vormen het decor voor dit sprookje. Een avondvullend programma met artiesten van ware superster status staat garant voor een onvergetelijke avond. De line up zal in de komende dagen bekend worden gemaakt.

19 REACTIES

 1. Ibtisam,

  Vrees Allah. Dit is een grote zonde tegenover Allah subhanaho wata3ala. Denk aan de bestraffing van Allah en wat de gevolgen kunnen zijn, denk maar aan Love Parade in Duitsland, de Mawazine in Rabat.

  Zie dit niet als een aanval maar als een advies/waarschuwing. Hierna kun je geen excuses meer hebben als je tegenover Allah staat en ondervraagd wordt. Nogmaals zie dit niet als een aanval maar zie dit als een wijze advies van een broeder aan een zuster in de goedsdienst van Onze Schepper.

 2. beste Rachid,

  Gebruik aub uw raad om zelf een beter mens te worden en beoordeel anderen niet. Wat heeft onze zus nu voor iets verschrikkelijks gezegd. Ze heeft zin in een feest en wat is daar mis mee? Ook als goede moslim kun je met de tijd meegaan en waar haalt u het lef vandaan om haar te waarschuwen of ongevraagd raad te geven.

 3. Zozo, mensen prediken hier wat af. Hou je opmerkingen voor je spel- bedervers. Laat mensen zoals overal op de wereld genieten van een concert. Het leven is al zwaar genoeg. Ik snap die negativiteit niet. Het leven is geen straf, er moet balans zijn. Ik ga dus lekker wachten tot dat de namen bekend zijn en met mn familie naar Faracha!! Voor nu Ramadan mubarak en veel vrede toegewenst.

 4. IWAP, het beste is dat deze moenafieq rachid tot voor kort nog bekend stond om racistische uitspraken jegens Riffijnse Berberse, Nederlandse Marokkanen, en de Marokkaanse regering ophemelt diezelfde regering incl Koning die zijn ‘monkar’ festival Mawazine hebben georganiseerd en gesteund én gefinancierd. ‘Zie hierover Telquel, Marochebdopress en andere kranten inc die van de regering zelf zoals Aujourd’hui le Maroc…

  Rachid van maghreb.nl een selfhating-Berber, racist, moenafiq en sinds een korte tijd heeft hij eindelijk het licht gezien en is hij een 3alim op maghreb.nl, moge Allah je leiden Rachid El Moenafiq, hopelijk open je uw ogen tijdig en besef je dat het leven geen spel is waarvan jij de regels beslist. Moedig uw broeders tot het goede aan maar zie dat je niet met 2 maten meet. Ik hoop echt dat je veranderd bent. Wassalaam.

 5. IWAP.

  Aan je naam te zien ben je geen Moslim dus ook niet op de hoogte van wetsoordelen van dit soort bijeenkomsten / feesten etc,

  Allah heeft de Moslims namelijk verboden om dit soort feesten te bezoeken. Feesten waar mannen en vrouwen gemengd bij elkaar zijn. Feesten waar muziek gedraaid wordt etc. Dit is een grote zonde.
  Onze geliefde profeet vrede zij met hem, heeft muziek verboden verklaard tegelijk met ontucht, alcohol nuttigen en zijde voor mannen.
  Het lijkt me dus logisch dat wij, als moslims, hieraan gehoor moeten geven. Daarom waarschuw ik mijn zuster hiervoor.

  Mocht je nog opmerkingen/vragen/informatie wensen dan verneem ik dat graag van je.

  Gr

 6. Pobré,

  Jou frustratie begrijp ik niet. Maar ieder heeft zo zijn eigen redenen.

  Ik denk dat je een ander Rachid voor je hebt dan die je opnoemde in jou vorig bericht. Je beschuldigt mij van racisme tegen Riffijnen? Allaho Almosta3aan. Ik ben zelf 100% amazigh en ben trost op. Hoe kun je me beschuldigen van racisme?

  Ik ophemel de marokkaanse regering helemaal niet, verre van. Hadden we maar sharia in ons land. Dan kon de mawazine, deze grote monkar, niet georganiseerd worden.

  En ik doe me niet voor als een 3alim. Onzin natuurlijk wat je beweert. Ik ben gewoon een Moslim die een zuster in de Islam waarschuwt voor deze monkar. Waarschuwen voor muziek.

  Rachid

 7. Ibtisam.,

  Als je mij bedoelt, Ik predik niet. Wat jij als een predik ziet, is slechts een advies. Ik bederf geen spel. IK doe mijn plicht. Namelijk de monkar wijzigingen door middel van een bericht. Dit is immers een bevel van onze geliefde profeet, sala Allaho 3alayhi wasalama. Als jou leven zwaar genoeg is Ibtisam, keer dan terug naar Allah swt, zijn bevelen naleven en zijn verbondenen laten. Inderdaad, het leven is geen straf, maar dat wilt niet zeggen dat je Allah Zijn regels gaat overschrijden. Het leven moet alleen maar in het teken staan van de religie van Allah. Immers, Allah heeft ons geschapen slecht om Hem te aanbidden.

  Moge Allah jullie en ons siyaam en gebeden accepteren.

 8. Tegen Azro en Ibtisaan wil ik het volgende zeggen: elke stap die jullie naar dat Monkar feest gaan maken, betekent een stap dichtbij de hel waar jullie later zullen verbranden..

 9. wat een wereld van verschil kun je hier opmerken subhanalah laat elkaar in de waarde en wat betreft rachid het is goed om je mede-broeders en zusters te herrineren aan ons geloof maar doe dat met voortaan met zachtmoedigheid en niet met dreiging(verbranden in de hel) zoals broeder karim zegt.

 10. Talayoussef,

  Ik vind niet dat er dreiging uit mijn tekst komt. Kun je me wijzen in welke teksten er dreiging uit komt?

  Wat wel klopt is waarschuwingsbericht in mijn teksten. En zo behoort een moslim te zijn. Mobachir en mondirin moet ieder molims zijn, zoals Allah de profeet heeft gestuurd.

 11. Rachid is een helderziende hij weet Nu al dat Ibtisam en co in de hel zullen branden. Chapeau!

  ” DE HEL WAAR JULLIE LATER ZULLEN BRANDEN” ongeloofelijk hé!!!

 12. hmdl zijn er nog broeders en zusters die elkaar herrineren aan zulke dingen maar rachid wat bij de een valt kan anders bij de ander vallen. De islam is precies hetzelfde gebleven wat ik nog kwijt wil hier het zijn alleen de mensen die toepassen of niet. Oftewel zolang wij ons nog altijd bezig blijven houden met alleen maar party’s, geld, nieuwste c-klasse en andere verleidingen zullen wij zo blijven.

  Een bekende hadith vertelt in het kort het volgende:
  Zolang de moslims verdeeld zijn, zullen de koefar als het ware ons altijd een stap voor zijn.

  En oumhakim ik weet dat het als grap bedoelt is maar niemand weet wie er zal branden of niet behalve de enige echte Alziende allah swt zelf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.