Atlas Diabetes Challenge in Marokko

De 50 jarige Ibrahim Boulhalhoul, een Marokkaanse man met diabetes type 2, vertrekt op 12 september samen met dertien andere deelnemers naar Marokko om de hoogste berg van het Atlas Gebergte, de Jbel Toubkal, te beklimmen. Dit in het kader van de Atlas Diabetes Challenge.

In totaal gaan er 14 mensen met diabetes type 2 samen met een team van medisch deskundigen naar de 4167 meter hoge Jbel Toubkal. De Atlas Diabetes Challenge wordt georganiseerd door de Bas van de Goor Foundation. De deelnemers (mensen met diabetes type 2) zijn op dit moment bezig aan de voorbereidingen van de Challenge.

De Atlas Diabetes Challenge heeft als doel te laten zien dat mensen met diabetes type 2 prima topprestaties kunnen neerzetten. Het wil mensen met diabetes type 2 inspireren in beweging te komen en de effecten van beweging op hun diabetes te laten ervaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.