El Hamdaoui blinkt uit tegen Roda

Ajax heeft haar tweede zege van het seizoen geboekt in de Eredivisie, mede na goed werk van Mounir El Hamdaoui. De ploeg kwam vlak voor rust op voorsprong doordat El Hamdaoui van dichtbij de 1-0 wist te maken. Na rust kwam Ajax al snel op een 2-0 voorsprong. Na een één-twee met El Hamdaoui wist Suárez te scoren. De Amsterdammers bleven de betere ploeg en hadden genoeg kansen om de score uit te breiden.

Na 72 minuten spelen scoorde El Hamdaoui zijn tweede van de avond en de 50.000e goal in de Eredivisie. Op aangeven van Suárez wist de Marokkaanse aanvaller van dichtbij de 3-0 te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.