Doden bij busongeluk Marokko

Bij een busongeluk in het noorden van Marokko zijn woensdag ten minste negen Portugese toeristen om het leven gekomen, veertien mensen raakten ernstig gewond. Dat meldt het Marokkaanse staatspersbureau MAP.

De bus sloeg over de kop op de route van de Spaanse enclave Ceuta naar de Marokkaanse stad Tetouan. De Marokkaanse koning Mohammed VI heeft zijn medeleven geuit en aangeboden de kosten voor medische hulp en voor repatriƫring te betalen, aldus MAP.

2 REACTIES

  1. het ongeluk met de bus in marokko l.l. is te wijten aan slecht onderhoud aa de bus en te hard rijden op de wegen waar je maar 60 km per uur kunt rijden. de bussen moeten elke dag rijden want er moet geld verdient worden. een ander punt is ze krijgen het rijbewijs ze hoeven er maar een keer in te zitten en enkele dirhams te betalen en rijden maar . de rest laten ze aan allah over. iemand die niet goed doet word gestraft.

  2. ten eerste dhr nistelrooij ik als nederlander ben er zelf geweest, die weg ken ik het is geen weg waar je 60KM mag rijden want het is een autoweg….ik neem aan dat je weet dat je op een autoweg niet 60km moet rijden.
    het enige verschil tussen in marokko een rijbewijs halen en in nederland is dat je niet beroofd wordt door de cbr. misschien moet je is goed lezen voordat je met aannamens komt want het was een bus uit portugal. het waren dus geen moslims, waarom geen commentaar over de aanbieding van de koning? ik zie onze trixje dat niet doen hoor…. wij betalen immers de groenedraak…
    misschien moeten wij er over nadenken om ons daar te vestigen.

    Willem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.