Youssef El Mousaoui: ‘Monkey Business’

Dinsdag 5 oktober start de Belgische stand-up comedian Youssef El Mousaoui de theatertour ‘Monkey Business’ in Nederland! Volgens Youssef speelt de aap een belangrijke rol in het ontstaan van de Marokkaan. Sterker nog: hij is ervan overtuigd dat Marokkanen gemaakt zijn door apen en zal het publiek uitleggen hoe dat precies in zijn werk is gegaan.

Zijn grondige wetenschappelijke studie brengt ook niet alledaagse inzichten over Antwerpen als wereldstad, het verschil tussen de Bronx en Borgerhout, concentratiescholen, het leven zoals het is in de gevangenis en het belang van een goed voorbereid huwelijk.

Bovendien brengt hij enkele merkwaardige feiten aan het licht, zoals dat Kuifje eigenlijk een Marokkaan is…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.