Nieuwe single Fouradi met Damaru

De Surinaamse zanger Damaru, bekend van de nummer 1 hit ‘Mi Rowsu’ met Jan Smit, is terug in Nederland. Met een nieuwe single en een nieuwe samenwerking, deze keer met de populaire Marokkaanse broertjes Fouradi. Hun laatste single ‘Ping’ scoorde meer dan 2 miljoen views op You Tube. En nu slaan de twee kampen de handen ineen voor de single ‘Mijn Lady’.

Damaru is hard bezig om zijn eerste album uit te brengen via Top Notch, waar hij in de lente van 2009 een contract heeft getekend. De basis voor zijn aankomende debuut-cd is nu al gelegd in Paramaribo, samen met zijn vaste begeleidingsband The Love Messengers. De uiteindelijke opnames van het album vinden plaats in Nederland. Inmiddels heeft Damaru naast Jan Smit al samengewerkt met Dio, The Partysquad en De Jeugd Van Tegenwoordig. Daar kan dus nu Fouradi aan toegevoegd worden.

Fouradi is na hun eerste hit ‘1 ding’ met nummers als ‘gemengde gevoelens’ (met Kim Lian van der Meij), ‘Bij je zijn’ (met Yes-R), ‘flipmuziek’, ‘gefocust’ en hun meeste recente single ‘ping’ regelmatig in de Nederlandse hitlijsten te vinden. Hun aanstekelijke popmix van dance, rap en zang staan garant voor hitgevoelige tracks. Fouradi: “Dit is een samenwerking waar we al heel lang naar hebben uitgekeken. We zijn dan ook heel blij met en trots op het resultaat!”

Mijn Lady, de nieuwe single is een nummer dat al twee jaar geleden door Fouradi in Suriname is uitgebracht. Daar was het nummer een instant hit en heeft het een aantal weken de nummer 1 positie bekleed. Een goed vooruitzicht dus, want ook Mi Rowsu was eerst een hit in Suriname. Feit is wel dat de twee elkaar naadloos aanvullen. Zo goed dat Damaru ook in het najaar, wanneer hij in Nederland is om het album af te maken, op tour gaat met Fouradi. Mijn Lady zal aankomende vrijdag verkrijgbaar zijn via ITunes. De clip is echter nu al te zien op You Tube. In de videoclip is ook een rol weggelegd voor SlamFM DJ Daniel Lippens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.