‘Monsif is de Nederlandse Justin Bieber’

Monsif (Monsif Bakkali, 1997) is een dertienjarig multitalent en woont in Amsterdam. Met Justin Bieber als voorbeeld en geïnspireerd door andere Nederlandse artiesten, zoals Lange Frans, Fouradi, Yes-R en The Partysquad neemt Monsif met z’n webcam verschillende nummers op. Zijn talent wordt al snel opgepikt, in zijn buurt en op school kent iedereen hem. Zo krijgt hij de kans om zijn talent op verschillende Amsterdamse podia vertonen.

In de zomer van dit jaar stond Monsif samen met de heren van Fouradi op het podium, het jonge talentje was ook hen niet ontgaan. Brahim Fouradi laat het daar niet bij en biedt Monsif een contract aan bij zijn label (Amsterdam Music Group).

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het debuutalbum van Monsif. Met producers Reverse (Dio, The Partysquad, The Opposites e.a) en FBI (Yes-R, Fouradi, Kim-Lian, Ralf e.a) die aan het album werken en vele hits op hun naam hebben staan beloofd het album een knaller te worden. Op woensdag 3 november kwam de eerste single, met bijbehorende videoclip, van Monsif uit: “Mee met me”:

154 REACTIES

 1. karim,
  Wat is er mis met de opvoeding van Monsif? Wie zegt dat zijn ouders hem zo opgevoed hebben om al zingend door het leven te gaan? Als puber probeert hij zijn eigen weg op te gaan. Dan is het normaal dat een kind zich afvraagt, wie het is en denkt dat die ouders eigenlijk af en toe behoorlijke bemoeials zijn. Alleen jammer dat het nog niet in staat is om de vele vuile onderbroeken te kunnen wassen, de huur te betalen en zijn prakje klaar te kunnen. Daar zijn die ouders nog wel hard voor nodig.
  Het is een jongen die in de puberteit zit en dan is het normaal dat bepaalde hormonen springenlevend zijn. En dan bestaat het leven gauw uit alleen maar “tieten” . Hij zingt weliswaar niet over die vrouwelijke bulten, maar de liefde die hij beschrijft voor het vrouwelijk schoon is niet de liefde die met het hoofd word gevoeld.

 2. @Aziz..
  heb je die zijn filmpje gezien..sorry hoor, maar mischien ben ik te ouderwets, maar is hij niet te jong om over meisjes en liefde te zingen.? moet hij niet zich beter concentreren op zijn school en opleiding..
  het kan ook aan mij liggen..

 3. Karim,
  Weet je. Je hebt wel een goede punt. Die jongen zit in een heel moeilijke levensfase, waarin het zeer belangrijk is dat er stabiliteit en adequate steun is voor hem. Maar dan moet die jongen wel open staan voor de adviezen en hulp van zijn naaste omgeving. Hopelijk bestaat zijn familie niet uit mensen die zo kortzichtig zijn en trots zijn op wat hij eventueel gaat “bereiken”.
  IK denk dan ook vanuit mijn persoonlijke mening dat die jongen het beste is gebaat als hij zijn concentratie en energie richt op zijn school. Daar zal hij met een beetje geluk de rest van zijn leven plezier van hebben. Een “zangcarriere” zal maar van korte duur zijn. Bovendien is het niet zeker dat die jongen een glansrijke carriere staat te wachten.

 4. Karim,
  Wat heeft dit te maken met zijn ouders laat die jongentje zijn wie hij wil zijn laat hem zijn eigen weg leiden SubhanAllah goeie zanger daar heeft Allah (swt) voor gemaakt als hij het nu niet goed doet op school dan zal ie later over nadenken wie laat nou weer zo een zangcarierre weglopen.

 5. Karim,
  Wat maakt het uit dat hij over meisjes zingt alsof elke jongen zo heilig is het is eenmal zo dit is puberteit dit jongentje heeft nog een lange weg te gaan om zijn leven te bereiken maar hij kiest dit dan kiest ie het hem keuze ik zou trots zijn als het mijn zoon was.

 6. Hij kan wel mooi zingen maar hij heeft geen stijl al had die mij nou gebeld dan had ik hem tenmiste mijn burberry broek geleend die lil wayne ook in zijn clip aan had van Bed Rock ..
  Hij moet wat doen aan zijn stylee dan is die wel compleet

 7. Eeerst was het zo van oowww ik hoop dat Justin Bieber naar Nederland komt en nu is het van…
  Jaaah Monsif dit dat hij is zo lkkr ofsow…
  Zijn jullie J.B(Justin Bieber) nu al vergeten ofsow..?

  En ik vindt ook dat het eigenlijk niet Monsifs schuldt is maar zijn Producers verzinnen toch te teksten of niet dan……?

  Voor de rest Monsif is oke maar Justin Bieber is 1000000000000000323624878364x zo knap of niet dan wie dat ook vindt reageer ff hier ook op dan…..?

 8. Ach klein kinderen nog ze zijn eens niet rijp geef ze tijd toch zou ik zeggen
  jullie horen het toch,
  hij is leuk hij is de bom hij is dit en dat het zijn in mijn ogen allemaal kleinkinderen.
  Ik vraag me af hoe zijn ouders hier over denken.

 9. monsef trekje er niks van aan van dit komentaar alemaal jaloezie.. je kan vet zingen je hebt en vette stijl je bent kei sgattig en knap als je zo blijf verder doen kan je veel berijken.. duss je moet wetten dat ik je steun.. XxX JE FAN VAN BELGIE (k)

 10. Whahhaa rot op man monsif is niet zo’n homo als justin bieber!!
  Monsif is 100x beter en mooier heeft meer styl
  En is beter die justin bieber is een homo
  En jullie zien monsif daar voor aan jullie zien “MONSIF”,
  Als gay ‘ JUSTIN BIEBER’ dus hou jke bek over hem met monsif
  De nederlandse justin bieber want hy is geeeeeeennn homoo!!!!

 11. ik zit met monsif op school en ik kan zelf zien dat hij erg zijn best doet als jullie jaloers zijn ga dan maar playbacken want hij heeft en schat van een moeder en vader dus praat over justin en niet over monsif behalfe als het postitief is

 12. mensen hij heeft wel havo hoor dus over zijn school hoeven jullie geen zorgen de maken daar gaat goed mee ja en over dat zing is haram maar ja weet zelf ook wel

 13. i lone your music monsif..!!
  echt waar je bent beter dan justin bieber..jij bent zijn voorbeeld en niet andersom…geloof me!!
  niet op die vervelede karim letten met ze ouwerwetse gezeik!
  1000000 fans tegen 1 (karim dus)
  oh, en je bent een mega lekkr ding!!

  hou van jouxxx

 14. Eerlijk is eerlijk hij is goed gast!
  Maar wajoow hoe gaan die meisjes hier doen egt overdreven!!!haha zou ik in het egt willen zien!!
  O ja trouwens havo?? Iemand zei dat wel goed hoor complimenten :p heb ik ook
  Greetz je weet togniej wie dus boeiee

 15. Wat de negers in Amerika zijn, zijn de Mocro’s hier in Nederland.

  Als ze zingen, dansen of sporten vind iedereen ze geweldig.
  En het ergste is dat de Marokkanen daar hard aan mee doen.
  Die jongen moet naar de moskee, normen en waarden leren, respect leren, leren hoe hij moet bidden en waarom hij moet bidden en wat het geloof betekent.

 16. waarom zoveel haten op die jongen hij doet het goed op school op zijn sociale leven thuis overaal is me kleine neefje en bent trots op hem wees trots erop dat we tenminste paar marokkanen hier hebben die het met goede dingen maken en niet alleen maar met de criminaliteit en hasj handel stelletje kroed repesent monsif kleine player thalla je niffo Killar Boss

 17. en 1 ding bemoei met je eigen leven en opvoeding dit dat je kent ze ouders niet kent hem niet weet niks dus wanneer jullie je kinderen hebben inshallah leer ze wat jullie allemaal willen leren ok ieder ze eigen leven bemoeinis is een ziekte net als kanker

 18. Kleine Monsif toch,
  wat doe je jezelf aan man. Op zo’n jonge leeftijd.
  je kan beter mooie soera’s uit het hoofd leren,
  moge Allah jou op het juiste pad leiden (amiin)
  fii amanillah

 19. hoi monsif ik heb je bij hyves gesproken
  monsif je kan beter veel dingen van reacies verweideren
  kijk maar net als wat jenefer schrijft en diana je bent toch marokaan
  en moslim dan weet je ovver meisjes en de koran en jenefer jij bent
  gek wie leerd dit jou en monsif is pas 13 en van ons geloof mag dat
  niet

 20. omg jullie doen gek zit in monsifs klas en ken hem ben vrienden met hem en dat meisje in die clip waar ie mee heeft zogenaamd is mijn bff dus lul niet en justin bieber is ook cool weet je wat wedden dat jullie niet eens 1 dag zonder schelden naar monsif of justin bieber of wie dan ook kunnen

 21. ik wil ook en ik wil monsif zijn msn kom op man maar monsif kent mu niet maar ik ken hem wel ik wil met hem bij msn praten ok en niet denken ik gaa hem iest doen ik wiel aleen friend worden kom op geef msn
  ok schrijf heet je msn alles je wilt

 22. beste mensen lees mij klein stukje even………

  wat maak het nou uit wie het lekkerste is van mij apart zijn er drie lekkere monsif justin bieber en ralf zo daar hoe je niet om te zijken en wie weer zijn er nog wel veel meer jongens die knap zijn bevoor beeld bij jou op school zoek daar een leuke jongen uit en vraag hem zijn msn en vraag of dat hij met je uit wil maar ik denk dat monsif te druk heeft om met julie uit te gaan
  en ik denk dat monsif al lang een vriendin zou hebben dus zijk ni ik hoop dat je van me bericht iets heb geleerd

  mensen mensen wat doen die raar alleen maar om een beroemd hijd
  ga dan zelf beginnen met zingen en zet op yutube en wie weet krijg jij ook wel een plate contracht

 23. heey monsif
  je moet ff weten dat ik je grootste fan ben ever!!!
  maar 1 ding moet je weten
  als je een moslim bent,hoor je toch niet te versieren
  en van alles
  ik heb maar 1 ding te zeggen
  ga zo door met je fantaschische zang
  want ik heb een spreekbeurt over je gehouden
  en wat voor cijfer kreeg ik
  10!!!

 24. Monsif is gewoon te lekker als er maar een jongen is met wie wij willen is het monsif hij heeft talent is knap en lekker monsif wel love you en we hopen dat je dit leest Xx britney en aisha uit eindhoven!

 25. Wat is er mis met de opvoeding van Monsif? Wie zegt dat zijn ouders hem zo opgevoed hebben om al zingend door het leven te gaan? Als puber probeert hij zijn eigen weg op te gaan. Dan is het normaal dat een kind zich afvraagt, wie het is en denkt dat die ouders eigenlijk af en toe behoorlijke bemoeials zijn. Alleen jammer dat het nog niet in staat is om de vele vuile onderbroeken te kunnen wassen, de huur te betalen en zijn prakje klaar te kunnen. Daar zijn die ouders nog wel hard voor nodig.
  Het is een jongen die in de puberteit zit en dan is het normaal dat bepaalde hormonen springenlevend zijn. En dan bestaat het leven gauw uit alleen maar “tieten” . Hij zingt weliswaar niet over die vrouwelijke bulten, maar de liefde die hij beschrijft voor het vrouwelijk schoon is niet de liefde die met het hoofd word gevoeld.

  xx je liefde

 26. Monsif heeft veel te veel show, té veel zelfvertrouwen is niet altijd goed bovendien zie ik niet waar hij zo knap is, hij is niet lelijk maar hij is zeker geen schoonheid dus ines je overdrijft, hoe oud ben je ines?

 27. Justin Bieber is steenrijk en Monsif? Haha, weet niet eens wat rijkdom is, aub zeg wat een vergelijking. En Justin Bieber is hoooottttttttttt je hebt gelijk ‘justin bieber is de beste!!

 28. hoi monsif ik ben je aler grootste ven en ik wil heel graag dat je op me ferjaardag gaat optreeden en ik vind je de beste ter wereld blijf zo door gaan groeten keara

 29. hoi monsif ik ben je aler grootste ven en ik wil heel graag dat je op me ferjaardag gaat optreeden en ik vind je de beste ter wereld blijf zo door gaan groeten keara en lynet

 30. ik vind het zo raar jij bent moslim monsif en je zingt over meisjes ga beter naar moeskee en je kanker vader hij laat je dat doen ik vind het zo raar man en je kanker moeder
  je vader is nog getrouwd met een nederlander
  tvoe hliehoem dus doe de kanker groete n mocro girl ik hoe dat je lelijke liedjes krijgt

 31. Ja monsif is goed mensen maar jullie hoeven niet te overdrijven monsif kan je niet vergelijken met Justin bieber WNt hij is bekend overal in de wereld maar monsif alleen in Nederland en een deel van België Justin b steekt meer tijd in zen een liedjes dann monsif dus niet te veel lullen en monsif ga eo de jonge je kan tamelijk goed zinge en voel je vrl niet populair WNt dat ben je niet en waar ben je eigelijk afkomstig

 32. Hoii Monsif ik vind je echt een sgatje je bnt een mooie jongen en jy lykt me ook heel lief hoe moet je niks aan trekken vn die vieze racisten,kaaskoppen,enzo…
  Wil je dit jaar in de zomer naar Tanger in marokko gaan alsjeblieft sgatje!! dn kom ik je miss tegen of miss in de lente kn je naar Turkije in een hele leuke hotel die heet Granada Luxury Resort and Spa in Alanya!! zoek ht gwn op op youtube zie je egt toffe filmpjes ervan (ik bn zelf gwn mocro) maarja voeg me aub toe op facebook me naam: Ines Tarifit , monsif dn kunne we praten enzo, Groetjes je sgatje die jou nog veel sgattiger vind 😉 :* xx (L)

 33. Wat zijn jullie kleine monsif-fannetjes toch zo zielig, geen eer, geen trots waloe.. “ooh monsif i loooooveeee you ik hou van je schatje” doe toch eens normaal mensen én berbers!

 34. hooi monsiffff ik ben youssra ik ben marrokkaans ben 9 jaar maar me moeder werkt bij ecco en blijkbaar jou opa ooookk!!! wil je een keer meegaaan zeg me wanneer hier is me msn youssra-siham@live.nl met een paaar foto’s en een handtekening dat had je opa beloofd en die bruiloft van je tante daar was me moederrr me moeder heeft het gefilmt je was geweldigg tot daaar dan he!

 35. hooi ben het weer youssraa ikheb eeen liedje gesgren ik ga een stukje zeggen

  Zoals je me pijn doet 2x
  ons hart gaat weg…….van elkaar
  steeds verder en verder kan er niet meer tegen
  oooh oooh wil dat je bij me blijft 2x
  want op een dag komt de zin dat je zegt nee nee kan er niet meer tegen
  OOOH oooh ooh ohhoo.

 36. hoi monsif . ik was een keer jou liedjes geluistert en dat vond ik zo leuk ek jij bent lekker ding.
  ik zit in limburg op school ik weet dat ik in amsderdam woont. maar ik had een vraag jou.ik wil ok
  zangers worden. ik heb jou liedjes gehoefend.en trouws ik kon heel mooi zingen. maar jij kan nog
  mooier zingen dan mij hoor.
  ik ben verliefd op jou. ik wil eigelijk weten wie jij verlieft bent
  groetjes ashaxxxxxxxxxxxxxxx love

 37. ik wil met jou een liedje zingen op mijn verjaardag. ik mag geen muziek luisteren maar als ik muziek mocht luisteren. dat had ik al lang gedaan. mijn mail is asha411@live.com
  ik ben jarig op een juli xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.love

 38. ik vind monsif eerlijk gezegd wel beter. maar mij vraagt me het of monsif wel marokkaans is ik hoop het wel en heb hem handtekening mijn tante kent fouradi maar wil monsif een keer in het echt zien. maar toch niet wand ben een echte moslim en een moslim die moet geen muziek luisteren. maar de koraan lezen of ancheed. anacheed is een soort muziek maar geen zoals jennifer loopez gwn mooooooi als jullie een wille hooren klik hier dan op….. http://www.youtube.com/watch?v=E0KSqRrV_gM&feature=related………….

  Als je hier niet op kan klikken moet je gwn op youtube en baba telephone schrijfen die is ook leuk hoor
  Groetjes Oumeyma ik ben ook marokkaans en vraag me af of monsig dat ook is en reageer dan op mijn hotmail. oumeyma8@hotmail.com

 39. Monsif is goed en hij zal het goed hebben in dit leven met zijn zang carriere maar in het tweede leven bij Allah zou hij het denk ik niet meer zo goed hebben

  Xxxjess

 40. Monsif ik ben zot op je muziek.en toen ik je videoclips zach was ik helemaal verlieft tot over mijn oren.
  En nu ken ik het uit mijn hooft al je lietjes. Dikke xxxxxxxxxxxx jes

 41. luister dan wat gaan jullie met zijn leven bemoeien laat hem zijn eigen pad volgen
  en dat mensen met kanker schelden naar zijn ouders toe dat kan al helemaal niet wat hebbe zij je aangedaan maar gelukkig gaat monsif niet op haters in en verlaagt zich niet goeie eigenschap;)
  en monsif ga zo door want je bent geweldiggg!!!1
  loveyaaa xxxx

 42. Ewa!
  ten eerste,
  als monsif uit Marokko komt betekent niet dat hij een moslim moet zijn.
  Ten tweede HIJ BEPAALT ZIJN EIGEN LEVEN EN NIET JULLIE want jullie gaan later niet in de hel branden 😛
  Ten Derde Wie zit er op het CSB ???

 43. heeeeey monsif he schat met je vriendin luister niet naar die haters want ze zijn jakoers je bent zoals je bent dus hou je bek allemaal hij is een lekkerding ik ook daarom heeft die met mij duh loezers:p
  ga maar weg haters meisjes die hier reageren jullie moeten hem met rust laten vooral nederlandse meisjes hij is een MAROKAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  FUCK DIE HATERSSSSSSS!!!!! WIE REACEERD IK MAAK JE AF MONSIF IS MIJN SCHATTJE

 44. OMG..
  ik lees hier dingen ik denk van WTF..
  eentje zegt als je uit marokko bent ben je geen moslim…
  ik heb nog nooit christenen of iets anders in marokko gezien:P
  Raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarre reactie’s af en toe ..

 45. @marokania

  Geen Christenen haha ook geen joden zeker!!
  Het wemelt er alleen van in marokko!!!
  Marokko zit vol met
  1. Joden
  2. Nep moslims
  3.Christenen!!!

 46. Ik zweer mensen zijn kpt veel met monsif bezig alsof ze geen leven hebben maar ja.Echt raar wallah,ik kom hier ik zie alleen maaar heel de tijd staan :’Monsif dit,monsif dat.´ Geen leven jongen.Zoek aub iemand die niet zo arrogant is, in het echt.Want in zijn videos is hij ze3ma een schatj en is hij kpt knap.Maar ontmoet hem in het echt dan zie je wat voor iemand hij is.

 47. Kom op doe ff normaal!!
  Zo geweldig is hij nou ook weer niet hoor!!
  Hij is niet eens beroemd iedereen loopt maar te overdrijven met dat’o je bent zo’n lekkerding’ NOU JUSTIN BIEBER IS LEKKERDER!

 48. eerlijk hij is goed maar niet overdrijven jullie zien hem toch niet ook hij is goed en knap maar hallo hij is een rapper jullie zien hem misschien toch niet waarom doen jullie dan zo

  PS:JE BNT HOT HAHAHAHAH LOVE YOU

 49. IK BEN DE ECHTE VRIENDIN VAN MONSIF EN IK HEET IMANE EN JULLIE ZEGGEN DAT HIJ HOMO IS????? DAT IS HIJ NIET EN MONSIF IK VERTEL JE DIT OOK OP SCHOOL MAAR IK VERTEL HET OOK AAN DE MENSEN DIE HATERS OF JB VANS HOU MAAR OP WANT MONSIF MIJN SCHAT IS DE BESTE

 50. EN DIT IS GEEN GRAP IK BEN DE ECHTE VRIENDIN IK KEN ZIJN HELE LEVEN JULLIE HOEVEN NIET TE ZEGGEN DAR HIJ HOMO IS WANT DAT IS HIJ NIET EN NOOIT WANT HIJ IS MOSLIM EN IK OOK EN IN HET ECHT IS HIJ VEEL KNAPPER DAN MET MAKE UP OP TV

 51. mocro girl wat ga jij over haram en allah enzo praten jonge je praat alleen maar met kanker hij heeft tenminste een carriere op jonge leeftijd en ookal duurt het niet heel zijn leven en wat ga je zo over zijn ouders praten wollah is hshoema om zo te praten als je niks leuks te zeggen hebt hou dan gewoon je bek

 52. wtf monsif is knapper!!!!! justin bieber is homo klaaar monsif!!!!!!!! i love monsif aaaaaaaaaaaah monsif hij is fucking lekkerder dan iedereeen!!!!1 sterren dansen op het ijs helemaaal!!!1 monsif i love jou monsif monsif kowed met die justinbieber monsif is nummer1!!

 53. Monsif en bieber hebben elkaar fiever alle 2gay alleen hij verberg het maar boeiend nl meisjes moete gewoon naar nl jongens gaan mocro bij mocro res

 54. ik vind monsif zo knap vele beter dan justin bieber en hij heeft mooie liedjes wat jullie over hem zeggen ik recpecteer hem hij is ook een goeie marokaan en ik hou van hem

 55. hij is zo lelijk en hij likt telkens zijn lippen af en het ergste is dat als je zijn video’s aanklikt en steeds stop zet dat zie je hoe kapot lelijk hij is. (hij is gewoon geh%#dica*p$ geboren)

 56. hij is zo knap en hij is cool
  hij heeft zo leuke liedjes ik luister bijne elke dag naar hem liedjes hij is gewoon beter dan justin bieber kus kus kus kus kus

  hij is beter

 57. hij heeft misschien geen geloof of wat dan ook maar als tie terugkeert naar zijn land van een van de ouders oehhhhhhhhhhhh hij is de klos ja ik heb het tegen monsif het is dik en dik waar

 58. Bent u op zoek naar een zakelijke lening? persoonlijke lening, woningkrediet, autolening, studentenlening, schuldconsolidatielening, ongedekte leningen, risicokapitaal, enz. Of u hebt om welke reden dan ook een lening van een bank of een financiële instelling geweigerd. Wij zijn particuliere geldschieters, leningen aan bedrijven en particulieren tegen een lage en betaalbare rente van 2% rente. Als u interesse hebt, neem dan vandaag nog contact met ons op (clintonjohnson536@bk.ru) en ontvang vandaag uw lening
  Vriendelijke groeten,
  Clinton Johnson-investeringsteam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.