Nieuw incident met PVV Kamerlid

Weer is een PVV-Kamerlid in opspraak geraakt. Nu gaat het om James Sharpe (47), die in zijn portefeuille onder meer verkeer, onderwijs en sport heeft. Volgens PowNed en BNR Nieuwsradio is hij recentelijk veroordeeld wegens telecomfraude in Hongarije.

Als topman van het telecombedrijf Digitania zou hij een forse boete hebben gekregen van 256.000 euro omdat het bedrijf klanten misleidde met sms’jes. Verder gebruikte het bedrijf bij hun datingservice foto’s van vrouwen die niet bestonden. Lees verder in het Algemeen Dagblad.

D66-leider Pechtold vindt dat de geloofwaardigheid van het kabinet in het geding is en wil een spoeddebat.

UPDATE: Sharpe zou ook oud-topatleet Robert de Wit met een spike in zijn gezicht hebben mishandeld en De Wit en een starter hebben bedreigd. Dat meldt De Telegraaf. En PVV-Kamerlid Richard de Mos heeft zich uitgegeven als schooldirecteur terwijl hij dat nooit is geweest (Volkskrant).

7 REACTIES

 1. Je kan zeggen wat je wilt maar Geert heeft woord gehouden.
  Hij heeft altijd geroepen dat de criminlen van de straat moeten worden gehaald.
  Wel hij heeft ze binnen gehaald in zijn partij .dus complimenten voor Geert.
  Nu nog die extra agenten,dan kunnen die zijn partij bewaken !!

 2. Henk,
  Het enig dat “we” als toehoorders hoeven te weten is dat WIlders er een dubbele-moraalboekhouding op nahoudt. Dat wisten we van begin af aan al. En . Maar zijn achterban vindt het vast allemaal prachtig en er zal wel een verklaring voor vinden of anders is het zwijgen geblazen. Ik vind die James Sharpe nog iets van charme en welbespraaktheid hebben. Maar het blijft een ordinaire crimineel die wel kan wijzen naar wat anderen fout doen, maar zelf wetten aan zijn laars lapt om er beter van te worden. Van geweld is deze James ook niet vies (extreem-rechts is niet vies van geweld). Als ex-atleet stak hij tienkampkampioen Robert de Wit met een spike in het gezicht. Ook bedreigde hij een starter. Binnen de atletiekwereld stond hij bekend als gewelddadig. En Mr. Sharpe heeft als enig Tweede Kamerlid als woonplaats een plaatsje in Roemenië. Mag dat wel van Geert? Zou hij in Roemenie wonen om zijn pornobedrijfjes goedkoop op te kunnen zetten door misbruik te maken van de armoe in dat land? Of woont Sharp in Roemenië omdat de andere PVV’ers dan niet naar zo’n iemand met zo’n “enge kleur” hoeven te
  kijken? Of draaf ik door en kom ik weldra ook in aamerking voor titel van “verknipte persoon”?

  Kijk dat iemand nou zo vallen voor de charme van die James kan ik me iets bij voorstellen, maar hoe kan je voor die kruising tussen Shrek en Mike Tyson kiezen? Hoe hopeloos en uitzichtloos moest de situatie zijn om je toevlucht te nemen tot…ja tot wat, eigenlijk?

  Die zijn macht misbruikt om meisjes onder druk te zetten om seks af te dwingen? Meisjes die nu met trauma’s
  rondlopen en voor de rest van hun leven zich blijven pijnigen met vragen zoals: “Hoe had dit kunnen gebeuren” en ” waarom heb ik niet dit.. en waarom niet dat…”
  Een gedrocht dat je niet graag in een donkere steeg tegen wilt komen en die bekend staat als de brievenbusplasser van de buurt. Je hoeft geen psycholoog te zijn om in te zien dat de blik van deze man iets ziekelijks en onheilspelends heeft.
  Lucassen blijkt ook creatief te zijn geweest met het invullen van zijn CV. Hij zou ook muziekdocent zijn geweest. Maar waar heeft hij zijn opleiding en diploma gehaald? Hij leerde wel meisjes fluitspelen, de pijpfluit. En het atheneum wat hij niet heeft afgemaakt, blijkt een MAVO te zijn geweest. Of zijn het gewoon allemaal vrij jongens bij de PVV die gewoon een eigen CV’tje maken en overleggen en dat doordat ze zo betrouwbaar ogen helemaal niet wordt gecontroleerd? Niet gek voor een meisjes, en buurtterrorist en brievenbusplasser om vier jaar lang een salaris van 95.000 euro te verdienen en daarna in aanmerking kan komen voor 80% wachtgeld. En hij hoeft er niets voor te hoeven doen.
  En dan durft z’n Lucassen nog te zeggen dat de overwegende “zwarte wijk” waar hij in woonde achter uitging. In ieder geval ging de witte wijk waar hij naar toe verhuisde niet erop vooruit met de aanwezigheid van Lucassen.

  Nummer 9, Mellony van Hemert, op PVV kandidatenlijst blijkt over haar opleiding gelogen te hebben en staat ten onrechte vermeld als psycholoog. Misschien dat zij een paar pschologische zelfhandboeken heeft gelezen toen haar manie haar teveel werd. Blijkt in ieder geval niet voldoende te zijn om de geknipte persoonlijkheden binnen haar partij hulp te bieden.

  En vreemd is ook hoe nummer drie Lilian Helder op de kies lijst van Wilders een omstreden imam uit Eindhoven heeft verdedigd. Diezelfde iman waar Wilders voor gepleit heeft om Nederland uit te zetten. Als er geld verdiend kan worden zijn PVV-ers nergens vies van. Die imam is wel een hand toegereikt door Lilian Helder om hem hier te houden, zal vast geen begroetingshand zijn geweest. Want daar zal die imam geen prijs op hebben gesteld. En dat weet Lilian wel om uit angst voor mislopen van inkomsten dat achterwege te laten. Zo principieel is men dan ook bij de PVV.

  En dan blijft het eng hoe de hardcore PVV-ers hun partij blijven verdedigen schijnt toch vooral “linkse propaganda” te zijn….

 3. Richard de Mos , PVV parlements en Haags gemeenteraadslid blijkt ook zijn CV te hebben “opgeleukt”. Hij is namelijk nooit schooldirecteur geweest. Zelf zegt hij dat hij het wel geweest zou kunnen zijn. Zo zou ik ook wel piloot en psychiater geweest kunnen
  zijn. Alleen kan ik dat niet aan het verstand brengen van de KLM of welk andere vliegtuigmaatschappij.
  In een interview op de site http://www.dejongejournalist.com zegt hij: ‘Ik ben schooldirecteur geweest en heb altijd voor de klas gestaan.’ Het citaat is correct weergegeven. Er bestaat een video-opname van dat interview. Daar is op te zien hoe De Mos dit letterlijk zegt.
  Op de website van de PVV stond ook nog in het overzicht van kandidaten voor de Tweede Kamerverkiezingen van 9 juni bij de foto van De Mos (nummer 10): ‘Voormalig onderwijzer en schoolhoofd in de moeilijkste wijken van Den Haag’.

 4. Tja…. de linkse hoek gaat lopen zoeken nu he? laten ze eens bij de PvdA gaan graven of bij het CDA. Daar kunnen ze ook wel n hele beerput opentrekken. Welke partij niet overigens. De hele politiek is corrupt. Maar PVV is n mooie zondebok. Als er herverkiezingen komen zal de PVV echt niet zoveel stemmers kwijtraken als de linkse willen hoor. Hij wordt evengoed de grootste. Men houdt niet zo van klikspanen….
  Kijk, dit is het enige waar links Nederland goed in is met Job Cohen voorop. De vuiligheid van de tegenstander naar boven halen of het nu waar is of niet, om op deze manier de tegenstander kapot te maken. Zijn de PvdA, groenlinks, SP en D66 hun eigen mestluiers vergeten in de partij die ze onder de mat geschoffeld hebben. Wat een misselijkmakend zootje zijn de linkse partijen in dit land, vanuit hun eigen drek naar een ander wijzen, maar regeren zijn ze niet toe in staat. Links zorgt voor de afbraak van dit land.

  gegroet een amsterdamse marokkaan die het helemaal gehad heb en die ze marokkaan schap niet wil verliezen aan een steeds grotere groep raddraaiers die onder het mom ”ik heb een slechte jeugd gehad” de boel lopen te verzieken en daarom stem ik als moslim op de pvv……..

  Als mensen zich beter zouden in gaan lezen,zouden ze zien dat de pvv niet alle moslims het land uit wil zetten maar een immigratie stop zodat de huidige problemen opgelost kunnen worden en dat het niet dwijlen met de kraan open blijft zoals nu gebeurd…….
  en nogmaals ik snap niet waarom je alleen de marokkaanse gemeenschap hoort blaten…….ik zeg altijd die gene die moord en brand schreeuwen die hebben het meeste te verbergen….

  gegroet Uzef Messnoui

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.