Arabische supersterren op Faracha

42

De Brabanthallen in Den Bosch werden zaterdagavond gevuld met Arabische muziek. De Libanese supersterren Nancy Ajram en Fadl Shaker traden op tijdens het muziek – en lifestylefestival Faracha. Het concert trok vele duizenden bezoekers.

Video:

4 REACTIES

  1. Ik weet niet wie ze de status van Suppersterren heeft gegeven, maar het zijn gewoon 2 zangers die niet eens kunnen zingen..Nancy Agram is een make up poppetje en die andere zanger kan helemaal niet zingen…
    Als wij deze 2 zangers suppersterren gaan noemen, hoe moeten dan Abdel halim, Oum Kalthoum en Farid Al Altrach noemen ????

  2. gelet op de hoeveelheid fans en vooral albumverkopen. 20/30 miljoen, iets dergelijks, behoren ze iig tot de top binnen de arabische wereld. verder ”sletjes”, ken je ze persoonlijk karim?

  3. Het komt op mij over als vooringenomenheid van Karim om alles wat niet in zijn geloofssstraatje past, in dit geval bij voorbaat te bestempelen als ‘marokkaanse sletjes’. Deze term die hij bezigt, verklaart wellicht zijn enge kortzichtige blik. ten opzichte van zijn ‘zusters’ die hij beschouwt als gelovigen die zich moeten voegen in zijn denken en doen.

    Karim is wellicht achtergebleven in zijn belevingswereld en ziet niet dat mensen, vrouwen, meisjes evt als moslima zijnde wel zelf kunnen beslissen waar ze heen gaan. Daar hebben ze geen broer of neef als Karim voor nodig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.