Islamic Single Event op 18 december

Islamic Single Event organiseert weer een meeting en wel op 18 december in Rotterdam.

Onder de slogan ‘Je bent Single, moslim en op zoek naar een levenspartner?’ organiseert Islamic Single Event (ISE) wederom een bijeenkomst waarin singles elkaar kunnen ontmoeten. Deze keer is de meeting op zaterdag 18 december in Rotterdam.

Islamic Single Event organiseert een speeddate voor single moslims die op zoek zijn naar levenspartner waar zij een duurzame relatie mee willen opbouwen. Je ontmoet verschillende moslim singles die op zoek zijn naar een levenspartner. Via een snelle, gezellige speeddate maak je kennis met mannen en vrouwen die allemaal met het zelfde doel samenkomen!

Je ontmoet in 3 uur op een ongedwongen manier 15 tot 25 single moslims. ISE brengt je in contact met single moslims uit verschillende culturen. De organisatie staat voor gezelligheid, warmte, sfeer, ontspanning en spontaniteit. Al deze ingrediënten kunnen zorgen voor een geslaagde match. Zo schrijft Wereldjournalisten.

8 REACTIES

 1. straks muziek erbij en we maken een rai party van.

  mensen die heel graag met een moslima of een moslim willen trouwen. ga dan naar de dichtbij zijnde moskee en vraag aan de Imam.

 2. Volgens mij is een imam ook niet bedoeld als een huwelijksbemiddelaar. Alles met el mouktab en als dat nou via zo’n bijeenkomst is dan so be it. Iedereen is daar voor hetzelfde doel toch? Als men op een normale manier geen levenspartner kan vinden (of tegenkomt) dan is dit toch een goede optie. Broeders en zusters li fiha el khair ya jibha rabi Incha’Allah.

 3. Ik denk dat er in zo een bijeenkomst el khair is. maar integendeel. Er bevat alles in wat tegen de islamitische principes is.

  Denken jullie nou echt dat die de manier is om een geschikte huwelijkspartner te vinden voor het leven en voor het hiernamaals? Denk het niet.

  Ten eerst komt er zo een jongen en zo een meisje naar deze bijeenkomst, ontmoeten elkaar, wisselen elkaars telefoonnummers etc, wat gebeurt er dan? Afspraken hier en daar of meteen naar de ouders om de ouders in te lichten?

  En mijn vraag is aan alle broeders.
  Zouden jullie dit accepteren voor jullie zussen?

 4. uiteindelijk leef je in 1 huis met elkaar zonder familie, het lijkt me eerlijk gezegd wel zo gezond voor een relatie als deze zich kan opbouwen zonder allerlei bemoeienissen van ouderwetse bekrompen ouders. dat is waar je aan denkt natuurlijk bij dit soort (religieuze) initiatieven en je mensen die daaraan willen meedoen.

 5. ravinder,

  Dit heeft niets te maken met releigieuze (Islamitische) initiatieven.

  Bij religieuze intiatieven denk ik aan intiatieven waar bij men Allah vreest en gehoorzaamt, en dit intiatief is alles behalve dat…

 6. het mag dan niet religieus correct zijn naar jouw maatstaven, maar ik lees iig toch echt in het artikel dat religie een rol speelt: moslims die op zoek zijn naar een levenspartner die ook moslim is.

  wat inhoudt dat diegenen die daar op afkomen dat blijkbaar wel van belang vinden en ervoor kiezen om met de islam in gedachten hun levensweg te leiden.

  dat ze er op deze manier voor kiezen om een partner te vinden doet daat niets aan af. het is passend bij deze tijd dat ze zelf op zoek gaan naar een partner ipv dat je familie of stam indirect je een bepaalde richting uitstuurt.

  vermoedelijk zijn er tafeltjes waar ze aan kunnen zitten en spreken, ontdekkend of ze gemeenschappelijke interesses hebben. en ja, er zal vast aardige muziek op de achtergrond te horen zijn, maar daarmee is het nog niet meteen sodom en gomorra of iets dergelijks wat een afkeurende reactie rechtvaardigt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.