“Qatar gaat de wereld verbazen”

BoussabounNAC Breda-aanvaller Ali Boussaboun denkt dat het WK van 2022 in Qatar een groot succes gaat worden. De FIFA besloot een aantal weken geleden het wereldkampioenschap toe te wijzen aan het oliestaatje en de Marokkaan verwacht erg mooie stadions.

“Qatar gaat de wereld verbazen. Ik was totaal niet verrast. Als ze daar iets willen, dan gebeurt het ook. Er zullen stadions komen die de buitenwereld niet voor mogelijk hield. En als ze zeggen dat elk stadion airconditioning krijgt, dan gebeurt het ook. Het voetbal ondervindt dus geen hinder als er in de zomer wordt gespeeld, maar voor de fans die het land bezoeken, zou januari natuurlijk een betere periode zijn”, zei de 31-jarige speler in het weekblad Voetbal International.

Boussaboun denkt dat de organisatie in goede handen is bij Qatar. “Ze kunnen daar perfect dingen organiseren en geld speelt geen rol. Bovendien is dit de kans voor Qatar het eigen voetbal op de kaart te zetten”, aldus de oud-speler van onder meer Feyenoord en FC Utrecht volgens Soccernews.

3 REACTIES

  1. @ Adil Jouw verhaal klopt. De joden zaten in de vliegtuigen. Piloten met grote neuzen met tom tom erin gebouwd, natuurlijk van joodse makelij die de radar wisten te ontwijken en zo die torens in vlogen.

    Verder zit de Mossad inderdaad achter die haaienaanval in de Rode Zee. De Mossad heeft een oude plastic haai van de film Jaws opgekocht en die ingezet.

    En die arme Bin laden is een held. Eigenlijk heet hij Trudie Jansen el bin laden en is ie ook van joodse afkomst. Een omgebouwde travestiet op kosten van de CIA. En daarnaast is ie ook een Mossad agent en van de BVD nu AIVD en is bin laden agent voor m-5, m-6, scotland yard en voor de belgische geheime dienst. Ik zal je een geheimpje vertellen. Bin laden is tevens de komende anti christ. Let goed op wat hij doet en je zult hem volgen in het martelaarparadijs. Met die 72 oude verdroogde maagden.

    Adil, ik zou zeggen droom lekker verder met je onzin theorieen en verdenkingen naar de joden toe. En neem nog een slaappil.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.