“Carcela kiest met het hart voor Marokko”

1

Mehdi Carcela heeft de knoop doorgehakt. Hij zal in de toekomst de kleuren van de Marokkaanse nationale ploeg verdedigen. “Eric Gererts heeft zijn keuze niet beïnvloed”, zegt Rachid Tajmout, een vriend van de Standard-speler.

Tajmout is een Marokkaanse spelersmakelaar en een goede vriend van Carcela. “Het is een keuze van het hart”, verzekert Tajmout in een gesprek met de redactie van VoetbalKrant. “En we mogen ook niet vergeten dat hij tussen drie nationale ploegen kon kiezen.”

Eric Gerets is sinds half november bondscoach van Marokko. Hoe groot was zijn aandeel in de keuze van Carcela? “Ik denk niet dat Gerets enige invloed heeft gehad”, zegt Tajmout. “Een nationale selectieheer kan nooit over een keuze voor het leven beslissen. Carcela heeft niet voor Gerets, maar voor Marokko gekozen.”

“Carcela had zijn keuze zelfs gemaakt voor Gerets zijn contract bij de Marokkaanse bond ondertekende”, onderstreept Tajmout in de voetbalkrant.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here