“Ibrahim heeft een hart van goud”

Nordin Amrabat neemt net als heel PSV afscheid van Ibrahim Afellay. De buitenspeler kreeg van de naar FC Barcelona vertrekkende middenvelder alle steun toen hij in een moeilijke periode zat.

“Ibrahim heeft een hart van goud”, zegt de 23-jarige aanvaller volgens SoccerNews. “Hij was er voor me toen ik tegen De Graafschap (vorige week zondag, red) niet bij de selectie zat. Ibrahim is een zorgzame jongen die zich ontfermt over anderen.” VVV-Venlo verkocht de Marokkaanse Nederlander in 2008 aan PSV. “Na mijn overstap kwam ik bij toeval terecht in een appartement op tien meter van dat van Ibi. Vanaf dag één klikte het.”

Zondagmiddag om 14.30 uur speelt Afellay voorlopig zijn laatste competitieduel voor PSV. De Eindhovenaren ontvangen Roda JC Kerkrade in het eigen Philips Stadion. Midweeks is voorlopig de laatste wedstrijd van hem bij PSV, want dan speelt het nog een bekerduel, eveneens tegen Roda JC.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.