AVRO brengt Zóóó Moslim op TV

Na de thema-uitzendingen Zóóó Dertig en Zóóó Rechts komt de AVRO op donderdag 20 januari met Zóóó Moslim. De rode draad in het programma is de Moslimtest waarin thema’s als religie, integratie, identiteit en lifestyle de revue passeren.

Een panel van Bekende Nederlanders beantwoordt vragen in de studio en de kijker thuis kan de test via internet maken.

Islamdeskundige Maurits Berger van de Universiteit Leiden voorziet de avond van deskundig commentaar. Daarnaast maakt 3FM dj Gerard Ekdom een muzikale ontdekkingsreis op de Islam geïnspireerde popmuziek. Abdellah Dami zal plaatsnemen achter de Twitterdesk, om binnengekomen tweets te bespreken. Zo meldt Televizier.nl.

Zóóó Moslim is donderdag 20 januari 2011 om 20.25 uur te zien op Nederland 3.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.