Fellaini wint rechtszaak om gênante foto’s

Rode Duivel Marouane Fellaini heeft via een rechtszaak kunnen verhinderen dat de Britse tabloid The Sun “gênante foto’s” van hem publiceerde. De foto’s zouden dinsdag al moeten verschijnen, maar daar staken de advocaten van de 23-jarige middenvelder van Everton een stokje voor.

Fellaini was zeer aangedaan dat de mysterieuze foto’s in handen van The Sun waren terechtgekomen en vroeg met aandrang om ze niet te publiceren. De krant weigerde dat verzoek. De Belg van Marokkaanse afkomst schakelde daarop zijn advocaten in om de publicatie te vermijden.

Wat precies op de foto’s staat, blijft vooralsnog een groot geheim, maar de beelden zouden Fellaini “het mikpunt van spot bij de fans van de tegenpartij maken”, schrijft het Belgische Sportmagazine.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.