Fulham wil ‘zieke’ El Hamdaoui

Nu de positie van Mounir El Hamdaoui stilaan onhoudbaar is geworden in Amsterdam, wordt de Marokkaanse spits van Ajax bij de start van de transferperiode in verband gebracht met tal van clubs. Bovenaan het rijtje kapers op de kust staat volgens Engelse media Premier League-club Fulham.

Fulham zou acht miljoen euro over hebben voor El Hamdaoui, die saillant genoeg nog altijd topscorer van Ajax is dit seizoen met elf doelpunten, schrijft het Algemeen Dagblad.

El Hamdaoui botste vorige maand hard met Frank de Boer, kort nadat hij de opgestapte Martin Jol had opgevolgd in de Arena. De Boer liet de Marokkaan uit de basisopstelling tegen AC Milan. Kort daarna meldde El Hamdaoui zich ziek. Later gaf De Boer toe dat de aanvaller mentaal gebroken was en het niet kon opbrengen om voor Ajax uit te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.