‘Chouf ouChouf’ in schouwburg Utrecht

De tien mannelijke en twee vrouwelijke acrobaten uit Marokko waren eerder in de schouwburg te zien. Hun nieuwe voorstelling ‘Chouf ouChouf’ (Kijk, en kijk nog eens goed!) is een vrolijke mix van moderne dans, acrobatiek en visueel theater en verbeeldt het leven in een Noord-Marokkaanse havenstad. Er is handel, geflirt, zang, dans en spel.

Het begint op een leeg speelvlak met een achterop een houten wand die vernuftig uiteen kan vallen in rijdende zuilen van vier meter hoog. Ideale objecten voor verrassend bewegingstheater dat met humor wordt uitgevoerd. Acrobatiek is er in de vorm van typische Marokkaanse piramides en met een springzeil worden acrobaten meters omhoog gegooid en weer opgevangen.

Datum: dinsdag 18 januari
Aanvang: 20.00 uur
Zaal: Douwe Egberts Zaal, stadsschouwburg Utrecht

Bekijk hieronder de trailer om in de stemming te komen:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.