Ramzi hoopt op club in Nederland

Ramzi naar QatarAdil Ramzi hoopt zijn actieve loopbaan als voetballer in Nederland af te sluiten. De aanvaller, eerder actief voor zes clubs uit de Eredivisie, wil zich na afloop van zijn carrière definitief in Nederland vestigen.

Ramzi is momenteel actief voor Al-Wakrah uit Qatar, waar hij nog een contract heeft voor een jaar. “Daarna hoop ik dat een leuke club in Nederland me nog kan gebruiken. Ik speel met de gedachte om me na mijn loopbaan definitief in Nederland te vestigen”, aldus Ramzi volgens VoetbalPrimeur.

De 33-jarige Marokkaan vertrok in 2007 naar Al-Wakrah, waarmee hij afgelopen weekend in een oefenwedstrijd uitkwam tegen Bayern München. In Nederland was de voormalig international actief voor Willem II, PSV, FC Twente, AZ, FC Utrecht en Roda JC.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.